Äänimaljarentoutus

Rentoutta ja harmoniaa arjen kiireen keskelle

Syvärentouttavien ja värähtelevien äänimaljojen tarkoitus on luoda harmoninen olotila ihmiselle, jolloin hänen on paljon helpompi hyväksyä itsensä juuri sellaisena kuin on. Maljojen muodot ja niiden ylä-äänien tuottamat värähtelyt muistuttavat meitä äidin kohdussa vietetystä ajasta ja lapsiveden kautta kuulemistamme äänistä. Se tuo perusluottamuksen ja turvallisuuden tunteen ihmiselle. Syvärentouttavien äänimaljojen soitto keholla edistää terveyden ylläpitämistä, hyvinvointia ja rentoutumista. Rentoutumisen kautta on mahdollista saavuttaa täydellinen antautuminen harmonisille äänten värähtelyille. 

Käytän keholla Pohjois-Intian ja Nepalin työpajoissa täysin käsityönä valmistettuja 12 metallia sisältäviä Peter Hess -äänimaljoja. Perusäänimaljasetin muodostavat raajamalja eli universaalimalja, sydänmalja sekä kehomalja. Jokaiseen maljaan on valmistusvaiheessa lisätty pieni pala vanhaa äänimaljaa, joka antaa kaiken varastoimansa tiedon uudelle maljalle.

Henkilökohtainen äänimaljarentoutus

Perusrentoutuksessa äänimaljat asetetaan ihmisen keholle ja niitä soitetaan pehmeästi niin, että jokainen ihmisessä oleva vesimolekyyli harmonisoituu soiton ansiosta. Rentoutuksen jälkeen tasapainossa olevat vesimolekyylit jäljittelevät luonnon omia muotoja, mandaloita, kuten esimerkiksi kauniita ja uniikkeja lumikiteitä. Rentoutus kestää 45 minuuttia ja tehdään vaatteiden päältä hoitopöydällä.


Äänimaljarentoutus ryhmille

Ryhmärentoutuksessa käytän perusäänimaljojen lisäksi päämaljaa, Sangha-, Zen- ja Assam-maljoja, Zen-symbaaleja ja Fen-gongia. Äänimaljoja soitetaan samassa tilassa asiakkaiden kanssa heidän ollessa joko istuallaan tai makuullaan. Syvärentouttavien äänten ja värähtelyiden tarkoitus on vapauttaa ryhmän jäsenet harmoniaan itsensä, ympäristönsä ja maailmankaikkeuden kanssa.

Äänimaljapalveluiden hinnat löydät Hinnasto-välilehdeltä.