Blogi‎ > ‎

Auringon, Kuun ja Venuksen yhtymä Kaksosissa

lähettänyt Jatta Jäänummi 5.6.2016 klo 11.15   [ 29.6.2016 klo 11.44 päivitetty ]
Muurain/lakka/hilla
Uudenkuun aikaan sunnuntaina 5.6.2016 syntyvät lapset saavat astrokartalleen sekä haasteita että mahdollisuuksia aivan roppakaupalla. Nimittäin kartalle muodostuu kultainen kolmio, jossa ovat mukana maamerkeissä sijaitsevat Pluto ja Merkurius sekä Jupiter yhtymässä kuunyläsolmuun. Nämä kultaisen kolmion antamat lahjat liittyvät yksilötasolla kommunikointiin ja ensimmäiseksi minulle tulee mieleen henkilö, joka on kiinnostunut vaihtoehtoisista hoitomuodoista ja yrteistä terveyden edistämiseksi.

Lisäksi kartalta löytyy erittäin merkittävä muuttuvissa merkeissä oleva suurristi, jonka muodostavat Jupiter, Saturnus, Neptunus sekä neljäntenä ristin muodostajana tarkassa yhtymässä olevat Kuu, Aurinko ja Venus. Nämä kolme tehokasta yhdessä Kaksosten merkissä tekevät lapsesta vilkkaan, eloisan ja elämälle uteliaan yksilön, joka on luonnonlapsi sanan varsinaisessa merkityksessä. Hän kiinnostuu hyvin varhain ympäristöstään ja kaikesta mielenkiintoisesta. Kantapään kautta saatu oppi onkin parasta oppia, sillä silloin tieto kokemuksen kautta voi muuttua sisäiseksi viisaudeksi sielutiedostoihin.

Lapsi voi joutua jo kohdussa ollessaan kokemaan yhteiskunnallisen pelon ilmapiirin, jota työmarkkinaosapuolten pitkittyneet neuvottelut ja hallituksen supistustoimenpiteet saavat aikaan perheen vanhemmissa. On paljon mahdollista, että vauva syntyy perheeseen, jossa ei ole turvattua toimeentuloa, vaan vanhemmat joutuvat kasvattamaan hänet jatkuvaan muutokseen juuri toimeentulon suhteen.

Metsätähti
Suurristin kantajana lapsi joutuu elämässään punnitsemaan arvonsa yhä uudelleen ja uudelleen. Jos hän valitsee perinteisen opiskelumallin ja taatun ammatin, niin hän antaa egonsa valinta. Kuitenkin hänen tulisi luottaa herkkään intuitioonsa ja sisäiseen ääneensä ja valita sellainen ammatti, jossa hän voi toimia omiin lahjoihinsa turvautuen ja työstään nauttien. Kun saa tehdä sitä, mistä nauttii, niin silloin siitä on jakaa iloa myös muillekin kanssakulkijoille. Suurristin omaavasta voi tulla todella merkittävä henkilö elämänsä aikana.

Kultaisen kolmion ja suurristin yhdistävä planeetta on onnea tuova Jupiter Neitsyen merkissä. Jupiterin onnen esteenä voi olla juuri oma täydellisyyden tavoittelu ja huolia keräävänä luonteena hän luulee olevansa vastuussa kaikista läheisistään. Haasteena on opeteltava olemaan armollinen ja anteeksiantavainen sekä itselle että muille kanssamatkustajille. Kun toimii sielunsuunnitelman mukaan, niin kaikella on siunauksensa - henkinen ja maallinen hyvinvointi kasvaa ja laajenee sitä mukaa kuin sitä itse uskoo ansaitsevansa.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments