Blogi‎ > ‎

Aurinko Kuu – Venus Pallas

lähettänyt Jatta Jäänummi 15.5.2018 klo 2.48   [ 15.5.2018 klo 2.56 päivitetty ]
Tiistaina 15.5.2018 Uranus siirtyy Venuksen hallitsemaan Härän merkkiin, jossa myös Auringon ja Kuun yhtymä eli uusikuu sijaitsee. Tämä yhtymä tekee semisekstiiliä Venus - Pallas -yhtymälle Kaksosissa sekä kolmiota Pluto - Mars -yhtymälle Kauriissa.

Härän merkissä yksilön toiminta ja tunteet ovat yleensä jumiutuneet perinteiseen malliin pitää kiinni siitä, joka on tuttua ja turvallista – usein jo lapsuudessa opittua. Esimerkiksi työ ei koskaan saanut olla hauskaa, vaan sen eteen tuli raataa otsa hiessä ja kädet rakoilla auktoriteetteja kunnioittaen, olivatpa vanhempien käskyt kuinka päättömiä tahansa.  Vanhemmilla sukupolvilla oli aina valta-asema nuorempiaan kohtaan – perheissä, työelämässä ja kouluissa. Mitään ei saanut kyseenalaistaa, vaan kaikki tehtiin niin kuin esivalta käski. Usein myös omien vanhempien vaikutus jopa hengen tasolta saattaa olla niin voimakas, ettei yksilö uskalla tehdä minkäänlaisia muutoksia omassa elämässään.

Aikuisena yksilö voi uskotella itselleen, että näin on hyvä jatkaa – tutusti ja turvallisesti kuulematta ollenkaan sisäistä kelloaan, joka suorastaan huutaa, että on aika toimia omista tuntemuksistaan, arvomaailmasta ja kokemuksistaan käsin itsen parhaaksi. Jos teet jatkuvasti omaa sisäistä viisauttasi vastaan, niin miten voit toimia ja palvella muita ihmisiä sydämelläsi – et mitenkään! Mikä itsellesi on hyväksi, se tekee yleensä hyvää myös muillekin.

Luovu siis kaikesta turhasta, joka ei palvele enää sinua ja samalla järjestät tilaa puhtaammalle energialle, uusille malleille ja vapauden tunteelle elämässäsi. Tämä ei todellakaan tarkoita kirjaimellisesti kaikkea elämässäsi, vaan luovu ylimääräisestä ja tarpeettomasta, jotka tukkivat sinun energiakenttäsi. Aloita ihan pienistä asioista, ja kun huomaat helpotuksen tunteen ahdistuksen sijaan, niin siitä tiedät, että olet tehnyt sillä hetkellä oikean ratkaisun. Seuraavan kerran, kun ahdistus iskee, niin tee seuraava pieni muutos ja katso, miten se vaikuttaa sinuun. Poistuuko ahdistus – jos häviää, niin kiitä taas itseäsi, että onnistuit raivaustehtävässäsi.

Venus edustaa rakkauden lisäksi arvoja elämässämme. Ja omaan arvomaailmaan tutustuminen on kannattavaa sen tähden, että arvot pysyisivät sielumme mukaisissa raameissa. Meidän ei tarvitse hakea arvoja itsen ulkopuolelta, vaan sisäistä viisautta kuuntelemalla löydämme omat arvomme todella helposti, kunhan olemme vain itsellemme rehellisiä ja sielullemme kuuliaisia. Sisäisen viisauden kautta meillä on mahdollisuus itse parantaa itsemme ja uudistua pysyvästi, jolloin voimme toimia oikeudenmukaisesti kaikkia ihmisiä kohtaan. Älä pyri muuttamaan toisia, vaan keskity siihen, miten muuttaisit itseäsi.

Jos olet horoskoopiltasi Härkä, Skorpioni, Leijona tai Vesimies, niin Uranuksen haasteet vapauttaa itsesi esimerkiksi turhista ajatusmalleista tulevat ajankohtaisiksi seuraavan 7 - 8 vuoden aikana. Ja ne haasteet aiheuttavat sitä enemmän yllättäviä ja odottamattomia tapahtumia elämääsi, mitä jääräpäisemmin haluat roikkua vanhassa kiinni. Olen valmis tutkimaan astrologista karttaasi, jos haluat tietää, milloin tarkalleen nämä Uranus-haasteet ovat ajankohtaisia juuri sinun elämässäsi.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments