Blogi‎ > ‎

Aurinko, Pluto ja Venus T-ristin kärkenä

lähettänyt Jatta Jäänummi 7.1.2018 klo 3.16
9.1.2018 tähtitaivaalle muodostavat T-ristin Kuu Vaa’assa, Uranus Oinaassa sekä Aurinko, Pluto ja Venus tarkassa yhtymässä Kauriin merkissä. Tämän haastavan kuvion teemana ovat ihmissuhteiden ja uran tärkeyden ristiriidat elämässämme. 

Saturnus Kauriissa tuo väsymystä ja loppuun palamisia niille yksilöille, jotka takertuvat tai pakenevat työhönsä unohtaen läheisensä kokonaan. Ihmiset joutuvat käsittelemään arvomaailmassaan sitä, mikä on elämässä tärkeää. Sekö, että niittää mainetta ja kunniaa piittaamatta mistään muusta, vai se, että löytää tasapainon työn ja vapaa-ajan suhteen, jolloin jää aikaa muullekin kuin oravan pyörässä juoksemiselle. Jos ajattelet niin, että tulet onnelliseksi vasta sitten, kun olet saavuttanut aineellista hyvää tarpeeksi, niin olet pahasti erehtynyt asian suhteen.

Onni ei tule tavaran myötä, eivätkä maine ja kunnia tuo pysyviä ihmissuhteita tai oikeanlaista arvostusta. Ole itsellesi rehellinen ja kysy, miksi urasi ja/tai valtasi ovat niin ”rakkaita” sinulle, että olet valmis sen tähden kovettamaan tunteesi läheisiäsi kohtaan. Onko parempi niin, että sinua muistellaan ja arvostetaan vasta kuolemasi jälkeen? Eikö olisi helpompi, että voisit tarjota perheellesi yhteistä aikaa jo työssä ollessasi?

Olet Kauriina muutosprosessissa, jolloin joudut sisäisesti uudistumaan ja luopumaan egosi pönkittämistä asioista ja keskittymään sielusi viisauteen. Kun oikeasti mietit, mikä saa sinut voimaan hyvin, niin eittämättä tulet siihen tulokseen, että läheisyys ja yhdessä vietetty aika esimerkiksi pienten lasten kanssa on kuin rahaa laittaisi pankkiin. Kun mietit lapsuuttasi, niin mitkä olivat parhaita muistoja sieltä? Muisteletko saamiasi tavaroita vai ilahduttiko sinua eniten esimerkiksi äidin tai isän kanssa tehty retki luontoon? Minulle maalaistalon tyttönä merkitse tosi paljon se, että vanhempani olivat koko ajan läsnä elämässäni. Kodin lämpö, läheisyys ja turvallisuus ovat niitä asioita, joita arvostan edelleen tosi korkealle.

Vapauta itsesi järkeilyistäsi ja valitse sydämelläsi se tapa tehdä työtä, mikä jättää myös aikaa kotielämälle, parisuhteelle ja ystäville. Kauriin järkeily ei armahda, eikä suo lepohetkeä, jos annat egollesi vallan. Valitse uudet tuulet ja vaatimattomampi elintaso, sillä onnellisuus ja vapaus ovat elämän eliksiirejä, joita kannattaa vaalia elämässä.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments