Blogi‎ > ‎

Aurinko Vesimiehessä - Kuu Leijonassa

lähettänyt Jatta Jäänummi 24.1.2016 klo 10.53   [ 24.1.2016 klo 10.53 päivitetty ]
Tänään (24.1.2016) aamuyöstä on ollut tarkka Auringon ja Kuun oppositio eli täysikuu, joka kääntyy samalla väheneväksi. Vesimies - Leijona polariteetit peilaavat niitä ominaisuuksia, jotka itseltä voivat olla hukassa. Leijonalle on tärkeää oma itse, omat tekemiset ja tunteet, kun taas Vesimies haluaa toimia muiden hyväksi niin, että kaikilla olisi hyvä olla. Vesimies tykkää kehittää yhteiskuntaa paremmaksi – Leijona taas itseään ja yksilöitä.

Vesimiehen vahvuus on erilaisuus, sillä hän suuntaa katseensa tulevaan – kehitykseen ja uudistuksiin. Hän onkin hyvä esimerkki siitä, miten yksilöiden tulisi suhtautua erilaisuuteen ja miten hyväksyä kaikki ihmiset tasavertaisina kansalaisina – siis olla suvaitsevainen kaikkia kohtaan. Vapautta rakastavana merkkinä Vesimiehen haaste onkin sitoutumisen opetteleminen sekä asioille että ihmisille. Tätä onkin Leijonan helppo opettaa, koska Leijonan kiinteä laatu edesauttaa sen sitoutumista läheisiinsä. Vesimies-merkki on Leijona-merkkiä kehittyneempi, koska Leijona keskittyy yksilöön ja Vesimies yhteisöihin. Leijonan itsekkyys ja Vesimiehen vaatimattomuus ja itsen vähättely ovat heikkouksia, joita tulisi kehittää vastamerkin kautta. Leijona luovana ja itseään arvostavana pystyy esimerkillään vahvistamaan Vesimies-yksilön omanarvontunnetta, kun taas Vesimies ystävineen antaa Leijonalle mallin yhteisöllisyydestä, joka ottaa muut kanssakulkijat huomioon tasaveroisina kansalaisina ilman kilpailuasetelmaa.

Aurinko on siirtynyt Kauriista Vesimieheen 20.1.2016 illan suussa. Auringon rajoitteet ovat tältä osin ohi ja Vesimiehen vapautta edustavat energiat näkyvät päivä päivältä kirkkaampina, kun katsomme taivaalle ja näemme konkreettisesti taas Auringon uutta voimaa tuovan valon. Vesimiehessä toiminta saattaa olla idearikasta, oivalluksia täynnä olevaa aikaa. Anna ideoiden lentää vapaasti ja kerää sieltä ne oivallukset, joista saat eniten iloa itsellesi ja sen kautta myös muille ihmisille.

Kuu Leijonassa on vielä vähenevänä tällä kertaa, mutta helmikuusta elokuulle Kuu on kasvavana Leijonan merkissä, mikä on paras aika hiustenleikkuulle tai latvojen lyhentämiselle - edustaahan Leijonan harja tuuheutta ja runsautta pään alueella. Aion kokeilla tämän Kuu-sijainnin toimivuutta ihan käytännössä, josko päälailta harvenneet hiukseni saisivat uutta voimaa ja kasvua hiusten leikkauksista. 

Kasvava Kuu Leijonassa päivät tälle vuodelle ovat:
20. – 22. helmikuuta
18. – 20. maaliskuuta
14. – 16. huhtikuuta
12. – 13. toukokuuta
8. – 10. kesäkuuta
6. – 7. heinäkuuta
3. – 4. elokuuta. 

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments