Blogi‎ > ‎

Jupiter etenee Neitsyessä

lähettänyt Jatta Jäänummi 10.5.2016 klo 9.26   [ 10.5.2016 klo 13.12 päivitetty ]
Jupiter alkoi perääntyvän liikkeensä Neitsyessä tammikuun 8. päivänä 2016 ja eilen 9.5.2016 se alkoi edetä jälleen. Jupiter tuo onnea varsinkin Neitsyt-painotteisille ihmisille. Nouseva Neitsyt on opettelemassa sitä, miten tulla onnelliseksi ja luottaa siihen, että sitä saa, mitä uskoo ansaitsevansa. Jos käperrymme itsesääliin tai toisista ihmisistä huolehtimiseen, niin energia kuluu aivan vääriin asioihin. Onni tulee sille, joka osaa pyytää ja etukäteen kiittää saamastaan hyvästä.

Olen kaksi viikonloppua seurannut jäitten lähtöä hyvin läheltä Ounasjoen varrella Tapionkylässä. Ounasjoen tulvista uutisoitiin hyvinkin tramaattiseen tyyliin mediassa. Kun paikallisia asukkaita haastateltiin samaisen asian takia, he olivat hyvin rauhallisia ja sanoivat, että se kuluu kevääseen ja toistuu vuosittain, eivätkä aio asian suhteen tehdä sen kummempia. Minä näin ensi kertaa elämässäni, kuinka jäät ahtautuvat ja myös purkautuvat suurella voimalla. Jupiterin mahti ja suuruus sen perääntyessä voi saada meissä ihmisissä myös aikaan vastaavanlaisen patouman, ellemme uskalla toimia omien haaveittemme mukaan. Kun lukkiutuma kehossamme kasvaa ja suurenee, niin jossain vaiheessa ns. kuppi tulee täyteen ja tulvii yli.

Jupiterin tuoma karma on positiivista ja asustaa syykehossamme. Mentaali-, astraali- ja eetterikehomme kautta positiivinen karma lähestyy meidän fyysistä kehoamme. Jos emme ole ajatus- tai tunnetasolla valmiit ottamaan vastaan sitä hyvää, josta haaveilemme, me tukahdutamme omat tarpeemme ja emme voi hyvin. Kun aikaa kuluu riittävästi, tukkeutuma saavuttaa myös fyysisen kehomme, kuten luonnossa jäätelit saavuttavat jonkun fyysisen esteen, johon pysähtyvät. Joen virtauksen paine kasvaa ja veden pinta nousee, kunnes saavuttaa sen pisteen, että jokin paikka jääröykkiössä pettää ja jäät lähtevät rytinällä ja voimalla liikkeelle.

Mikä vastaa ihmisen elämässä tätä liikkeelle lähtöä? Se voisi olla jokin itselle tärkeä päätös, joka aktivoi syntymässämme saadut lahjat käyttöömme. Jupiter Neitsyessä on saavuttanut eilen lakipisteensä eli patouma on purkautunut ja Jupiter voi edetä jälleen vapaasti ilman kahleita ja rajoitteita, joita perääntyvä liike sai aikaan. Uskalla olla rohkea ja tehdä haaveistasi totta. Tämä, jos mikä, vaatii lujaa luottamusta siihen, että elämä kantaa, vaikka et onnistumistasi vielä näekään konkreettisilla silmilläsi. Siinä uskomme punnitaan, miten rohkeasti uskallamme ottaa sen ensimmäisen askeleen kohti haaveittemme toteutumista.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments