Blogi‎ > ‎

Jupiter ja Kuu yhtymässä Vaa’assa

lähettänyt Jatta Jäänummi 28.10.2016 klo 3.32
Päivän kartalla Jupiterin ihana yhtymä Kuuhun tekee elämästä auvoisaa varsinkin niille ihmisille, joilla Aurinko sattuu olemaan samassa asteluvussa tämän parivaljakon kanssa (noin 10 astetta Vaakaa). Nämä ihmiset ovat syntyneet lokakuun alkupäivinä ja heidän onnensa esteeksi voi muodostua tiedostamattomat turhat pelot, jotka heijastuvat edellisen elämän riippuvuussuhteista. Jos kohtaat tällaisia heijasteita ympäristössäsi, niin voit aivan rauhallisin mielin kohdata omat pelkosi, sillä nämä tapahtumat auttavat sinua käsittelemään menneen elämän asioitasi ja päästämään niistä irti. Kun vapaudut turhista peloistasi, niin samalla annat rakkauden energialle tilaa elämässäsi.

Neptunus kuunalasolmulla yhtyy niiden ihmisten Auringon kanssa, jotka ovat syntyneet helmikuun loppupäivinä Kalojen merkissä. Tässä sijainnissa on kysymys samanlaisista asioista kuin Vaaka-ihmisillä, mutta he taas pelkäävät sitä, etteivät he ansaitse rakkautta ja onnea elämässään. He mielellään alistuvat ja uhrautuvat toisten puolesta ja varsinkin stressaantuneina he ottavat mielellään marttyyrin viitan harteilleen. Tällä tavoin he karkottavat läheiset ihmiset elämästään, koska riippuvuus kylvää vain ahdistusta ympäristöönsä. Se on kuin asettaisit pallon jalkaan hänelle, jota rakastat. Anna rakkaallesi tilaa hengittää ja etsi itsellesi jokin mielekäs harrastus, josta pidät. Kun opit rakastamaan itseäsi, voit saada vastarakkautta osaksesi ilman ehtoja, ilman riippuvuutta. Muutos lähtee aina itsestä liikkeelle. Kun itse muutut, niin sitä kautta saat ympäristösikin muuttumaan.

Tällä hetkellä Jupiter laajentaa positiivisia tunteita ihmissuhteissa. Rakastumiset ovat mahdollisia, mutta vain sydämen ääntä kuuntelemalla voit löytää sellaisen ihmisen, joka on virittäytynyt samalle henkiselle tasolle kanssasi ja kiinnostunut sinun kannalta juuri oikeanlaisista asioista. Teitä tulee yhdistämään filosofia, uskonto tai jokin muu älyllinen harrastus. Jos etsit kumppania, niin lähde liikkeelle, kuuntele henkioppaasi antamia vihjeitä ja anna kaiken tapahtua kuin itsestään. Kulje sitä kohti, mikä tapahtuu luontojaan ja vaihda suuntaa, jos kohtaat vastustusta. Silloin etenet sielupolkuasi pitkin tuntosarvet herkistyneinä juuri oikeaan suuntaan. Onnea matkaan!

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments