Blogi‎ > ‎

Jupiter Neitsyessä

lähettänyt Jatta Jäänummi 18.8.2015 klo 10.31   [ 1.9.2015 klo 5.11 päivitetty ]
Tähtitaivaalla oleva Jupiter on siirtynyt Neitsyen merkkiin 12.8.2015 ja viipyy siinä merkissä syyskuulle 2016 asti. Jupiter kertoo astrologisella kartalla positiivisesta karmastamme - niistä hyvistä töistä, joita olemme tehneet menneissä elämissämme. Nyt saamme niittää sitä satoa, jota aiemmin olemme kylväneet. Jupiter on Leijonan merkissä ollessaan antanut meille luovuuden kautta runsaasti ideoita, jotka voimme nyt konkretisoida Neitsyen merkissä. 

Neitsyt-merkki edustaa sisäänpäin kääntyneisyyttä ja siksipä kirjoittaminen on enemmän Neitsyen puuhaa kuin puhuminen. Jupiter on tarkassa oppositiossa Neptunuksen kanssa syyskuun 17. päivänä, jolloin Neptunus voisi inspiroida Neitsyttä ottamaan pöytälaatikostaan omat lyhyet erikoiset runokyhäelmänsä ja tuoda ne kaikkien tietoisuuteen – siis konkreettinen teko - yhdestä moneksi - on Jupiterin laajentumista parhaimmillaan. Tai Neitsyt-painotteinen ihminen voi kirjoittaa yrttiopuksen – tuoda paljon pieniä tarkkoja yksityiskohtaisia tietoja yrttien parantavista vaikutuksista kirjan kansien väliin.

Taivaalla kaksi suurta (Jupiter ja Aurinko) kohtaa muodostaen yhtymän keskenään ja se tarkentuu päivä päivältä, kunnes tarkka konjunktio on 27.8.2015 Neitsyen merkissä. Jos lapsesi syntyy näinä aikoina, niin saat valovoimaisen, karismaattisen ja todella positiivisen persoonan kasvatettavaksesi. Vuoden aikana tästä eteenpäin kaikki Aurinko- tai nousumerkiltään Neitsyet saavat itsetuntoaan kohotettua, kun ovat rehellisiä itselleen ja myöntävät omat heikkoutensa ja sitä kautta ovat armollisia ja antavat anteeksi ennen kaikkea itselleen omat täydellisyyspyrkimyksensä. Tutki ja analysoi itseäsi Neitsyen tarkkuudella ja hyväksy itsesi juuri sellaisena kuin olet, niin Jupiter tuo sinulle onnea roppakaupalla. Jupiterin laajennuspyrkimykset saattavat laajentaa myös omaa kehoasi, jos et tarkkaile ruokailutottumuksiasi ja syö terveellisesti.

Oman itsen parantaminen nousee myös esille tässä Jupiter-sijainnissa. Omilla positiivisilla ajatuksillasi pystyt ohjaamaan parantavaa energiaa itseesi, sillä ajatukset ohjaavat kehoasi, eikä päinvastoin. Neitsyt-merkin heikot kohdat ovat ruoansulatuselimet ja suolisto. Ei ihme, että terveysvaikutukset ovat esillä, koska Neitsyen vatsa reagoi tosi nopeasti, jos syöt sinulle sopimatonta ruokaa. Ajattele itsesi terveeksi. Näe silmissäsi se kohta kehostasi, joka vaatii parannusta, ja visioi mielessäsi, kuinka kauniilta terve kehosi näyttääkään. Kiitä ja arvosta kehoasi – älä moiti sitä, sillä moittimalla tilaat itsellesi lisää sairautta. Jos olet tyytymätön tilanteeseesi, niin miten luulet henkimaailman tuovan sinulle parempaa, ellet ole kiitollinen siitä, mitä sinulla jo nyt on.

Äänimaljoilla voi rentouttaa myös itseään soittamalla maljaa esimerkiksi oman vatsan, pallean tai rintakehän päällä. Äänimaljojen resonointi ja kaunis soinnukas ääni vaikuttavat yhdessä ihmisessä oleviin vesimolekyyleihin saamalla ne harmoniaan keskenään. 

Neitsyt on tullut palvelemaan ihmisiä ja palvelutehtävässä sinulla on mahdollisuus saada menestystä Jupiterin ylittäessä Neitsyt-merkissä olevat henkilökohtaiset planeettasi vuoden sisällä. Jos sekä Venus- että Mars-planeettasi ovat molemmat Neitsyen merkissä, olet ilmeisesti valinnut terveydenhuoltoalan palvelutehtävän itsellesi. Jupiter voisi tällä kertaa tuoda arvostusta ja lisää määrärahoja uusien työpaikkojen muodossa niille terveydenalan työntekijöille, jotka haluavat palvella ihmisiä sydämellään kutsumustyössään.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments