Blogi‎ > ‎

Jupiter siirtyi Vaakaan

lähettänyt Jatta Jäänummi 12.9.2016 klo 2.38   [ 12.9.2016 klo 2.43 päivitetty ]
Jupiter on viettänyt aikaa Neitsyen merkissä viime syksystä asti ja viime perjantaina 9.9.2016 se siirtyi Vaakaan. Jupiter Neitsyessä on nostanut ihmisessä pintaan niitä asioita, jotka estävät yksilön puhdistautumispyrkimyksiä. Kaikkia niitä päätöksiä, joita olet tehnyt parantaaksesi omaa hyvinvointiasi, Jupiter on siunannut runsaalla kädellä. 

Jupiter Vaa’assa tuo sinulle onnea ihmissuhderintamalla runsain mitoin. Jos olet Aurinko-merkiltäsi Vaaka, Kaksonen tai Vesimies, vuoden kestävä jakso on tuleva olemaan onnea tulvillaan juuri sinua itseäsi koskien. Jos taas olet Aurinko-merkiltäsi Kauris, Oinas tai Rapu, niin ihmissuhteissasi on pientä tarkistamisen varaa. Muista, että muutos lähtee liikkeelle aina itsestäsi. Toisten ihmisten muuttaminen on hukkaan heitettyä energiaa, koska vedät puoleesi juuri sellaisia ihmisiä, jotka kuvastavat sinua itseäsi. Omat heikkoutesi näet toisessa ihmisessä paremmin kuin itsessäsi. Jeesuksen sanoin: ”Kuinka näet rikan, joka on veljesi silmässä, mutta et huomaa malkaa omassa silmässäsi? Kuinka saatat sanoa veljellesi: ’Veljeni, annas, minä otan pois rikan, joka on silmässäsi’, sinä, joka et näe malkaa omassa silmässäsi?” Luuk. 6:41-42. 

Jos sinulla on muitakin henkilökohtaisia planeettoja Vaa’an merkissä, olet moninkertaisesti onnesi ansainnut – Kuun kautta tunne-elämässäsi, Venuksen kautta rakkauselämässäsi, Merkuriuksen kautta viestinnässäsi sekä kaupankäynnissäsi ja Marsin kautta energioissasi ja toimissasi, jotka ovat nyt myötätuulessa. Kun Jupiter ylittää ihmisen henkilökohtaisia planeettoja, samalla se aloittaa uuden 12-vuotisen jakson ihmisen elämässä. Kuusi ensimmäistä vuotta ihminen kylvää siemeniään toivottavasti hyvään maaperään ja kuusi viimeistä vuotta niittää satoa siitä, mitä tuli kylväneeksi. Ole kiitollinen siitä, mitä sinulla on, niin Jupiter antaa sinulle moninkertaisesti takaisin, koska Jupiter laajentaa kaiken sen, josta osaat olla kiitollinen.

Mistä sitten tiedät, missä merkissä omat henkilökohtaiset planeettasi ovat? Astrologinen kartta sen osoittaa ja se tehdään sinun henkilökohtaisten syntymätietojen perusteella – syntymäajan, tarkan kellonajan ja konkreettisen syntymäpaikkakunnan perusteella astrologi pystyy tekemään sinulle kartan, josta näkee nämä ko. planeettasijainnit. Jos osaat itse katsoa astrologista karttaasi, niin kartan voi tehdä netissä ilmaisohjelmilla esimerkiksi www.astro.fi sivustolla. Minä olen sinua varten ja teen näitä astrologisia tulkintoja sekä suullisena että kirjallisena sinun tarpeesi huomioiden. Ota rohkeasti yhteyttä, kun haluat tietää itsestäsi enemmän juuri astrologian avulla.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments