Blogi‎ > ‎

Jupiter Skorpionissa

lähettänyt Jatta Jäänummi 29.10.2017 klo 10.26
Tähtitaivaalla oleva Jupiter on siirtynyt vahvaan Skorpionin merkkiin 10.10.2017 ja viipyy merkissä 8.11.2018 asti. Jupiter siunaa kaikkea sitä tekemistä, missä käännyt itseesi päin ja haluat tutkia itseäsi pintaa syvemmältä. Jos haluat tietää oman elämäsi tarkoituksen, niin Jupiter mahdollistaa sen löytymisen tai jos nostat päivän valoon asioita, jotka olet lakaissut maton alle, niin Jupiter antaa sinulle voimaa puhdistautua salaisuuksistasi tai kuonasta, joka on onnesi tiellä.

Jos taas et ole valmis edellä mainittuihin tekoihin, niin Jupiterin tehtäväksi jää laajentaa sinun ongelmavyyhtiäsi entisestään.  Tartu tilaisuuteen ennen kuin vyyhtesi on aivan umpisolmussa, jolloin havaintokykysi voi heiketä siinä määrin, ettei ulospääsysi enää onnistu omin voimin.

Skorpioneille Jupiter tuo onnea silloin, kun he omistautuvat ihmisille ja asioille, mutta auta armias, jos he sortuvat mustasukkaisuudessaan käyttämään valtaa toisen osapuolen alistamiseksi tai mitätöimiseksi. Jupiter laajentaa myös tunteet – toivottavasti ne ovat rakkaudellisia ja harmonisia kaikkia yksilöitä kohtaan. 

Jupiterin onnesta saavat oman osansa myös Kalat- ja Rapu-yksilöt. Jotta pystyt hallitsemaan omat tunteesi lähtemättä mukaan ulkopuoleltasi tuleviin ärsykkeisiin, anna itsellesi anteeksi omat toilailusi ja puhdistaudu violetissa liekissä sisäisesti uudistuen. Koston energiasta olet itsesi vapauttanut ja voit nousta siivillesi omin voimin auringon paisteesta ja vapaudestasi nauttien.

Kuuntele sisäistä viisauttasi, joka valtataistelun ja manipuloinnin sijaan tarjoaa rakkaudellista energiaa, jossa läheisille annetaan mieluummin turvallista ja luotettavaa välittämistä kuin omistamisen ja mustasukkaisuuden taistelukuvioita.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments