Blogi‎ > ‎

Kiiron Merkurius Aurinko Uranus Oinaassa

lähettänyt Jatta Jäänummi 17.4.2018 klo 3.07
Tänään Kiiron vaihtaa merkkiä Kaloista Oinaaseen tähtitaivaalla. Oinaassa Kiiron haavoittaa useimmiten ihmistä itseään. Kiironin tehtävä on myös eheyttää yksilö näistä rankoista kokemuksista ja nostaa itsetunto takaisin sille kuuluvaan arvoon.

Lisäksi 17. - 19.4.2018 syntymäpäiviään viettävät Oinaat ovat Uranuksen vapausteeman alaisia, koska Aurinko ja Uranus ovat tarkassa yhtymässä keskenään.  Oletko jo päästänyt irti kaikesta sellaisesta, joka on sitonut sinut vanhoihin energioihin? Jos olet uskaltanut irrottautua sinua ahdistavista asioista tai ihmisistä, niin raikkaammat tuulet alkavat puhaltaa aivan itsestään. Sisäisen uudistumisen jälkeen sinulle avautuu aivan uudenlainen mahdollisuus toteuttaa omia unelmiasi. 

Oinaassa Kiiron voi haavoittaa äidin auktoriteettia syvällisesti tai tuoda uutta ajateltavaa äidille asiasta, josta viime tekstissäni jo kerroin. Jos poika on uskaltanut ilmaista omat mielipiteensä itsenäistymisestään, niin äiti on menettämässä käskyvaltansa häneen. Voimakkaana ihmisenä äiti voi nyt kohdistaa vihansa ja katkeruutensa esimerkiksi puolisoonsa, eikä huomaa, että tällä tavalla hän saa aikaan ahdistusta myös kumppanissaan. Partnerilla on suuri vapauden tarve tehdä omat ratkaisunsa, jollei äidin käytös muutu. Äidin onkin syytä mennä itseensä ja tarkastella omia motiivejaan syvällisesti. Hän ei voi omistaa puolisoaankaan, mutta hän voi omistautua läheiselleen, jolloin sisäisen uudistumisen kautta rakkaus alkaa kukoistaa aivan uudella tavalla. Kun äiti muuttuu, niin hänen ihmissuhteensa automaattisesti paranevat.

Jos äiti alkaa lastensa sijaan riippua puolisossaan ja pelkää menettävänsä myös hänet, niin silloin äidin kannattaa hakea ulkopuolista apua omiin ongelmiinsa. Pelko ei ole koskaan hyväksi, koska pelko lisää pelkoa ja kierre on valmis. Pelot lisääntyvät salakavalasti ja omat henkiset voimavarat saattavat huveta olemattomiin. Äidin on opeteltava rakastamaan itseään, eikä haettava hyväksyntää itsen ulkopuolelta.

Jos tekstini tuntuu kohdallasi tutulta, niin mieti tarkasti, miten sinä haluaisit muuttua ja sisäisesti uudistua ollaksesi onnellinen. Sinun tulisi olla pojallesi kiitollinen, että hän käynnisti sinussa sellaisen uudistumisen prosessin, joka vie sinua lähemmäksi sielunsuunnitelmaasi. Sen jälkeen edellisistä elämistä kerätyt positiiviset lahjat voitkin aktivoida rakkauden työllesi, jossa ei ole alistajia, eikä alistettuja.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments