Blogi‎ > ‎

Kuu Härässä

lähettänyt Jatta Jäänummi 25.11.2015 klo 7.32   [ 25.11.2015 klo 11.20 päivitetty ]
Kasvava Kuu on siirtynyt Härän merkkiin maanantai-iltana ja viipyy siinä sijainnissa tähän iltaan. Härän vaikutusalueita ovat kurkunpää, puhe-elimet, hampaat, leuka, niska, nielurisat ja korvat. Kasvavan kuun aikana näiden kehon osien vahvistavat toimenpiteet vaikuttavat tehokkaammin kuin vähenevän kuun aikana. Kurkku, korvat ja niskan seutu on syytä suojata tuulelta ja tuiskulta. Kurkkusi voi tulehtua tai tulla käheäksi yllättäen juuri Härkä-päivinä. Juo yrttiteetä ja laita sininen luonnonkuidusta (villa, puuvilla, pellava tai silkki) valmistettu kaulaliina kaulaasi. Niska- ja hartia-alueiden venyttelyt voivat olla paikallaan näinä päivinä.

Kuun vaikutus Härässä hidastaa tempoa huomattavasti nopean Oinas-merkin jälkeen. Sinun tulee levätä riittävästi ja kerätä voimia aktiivipäivien jälkeen. Ole itsellesi armollinen ja anna lupa olla vain ja nautiskella hyvästä ruoasta, kauniista asioista sekä kodin lämmöstä ja turvasta. Jos omistat takan, niin sytytä takkaan tuli tai laita kynttilöitä palamaan omaksi viihtyvyydeksesi. Jos vain mahdollista, niin ihaninta on käpertyä rakkaan kainaloon ja tuntea toisen kosketus ihollaan.

Äitinä olet suojeleva, jopa omistava. Haluat omistaa myös lapsesi. ”Lapset on annettu lainaksi vain ja niistä kannattaa päästää irti heti, kun heidän omat siipensä kantavat elämässä. ”Minä omistan!” teema tulee ilmi myös siinä, että kotisi on tulvillaan ihania esineitä, joista mistään et helli luopua. Asut yleensä maalla tai omakotitalossa, jossa on otettu huomioon turvallisuusnäkökohdat ja oma reviiri. Oma koti kullan kallis -taulu kuvaa myös Kuu Härässä tyyppiä. Olet keräilijä luonne, ja sinulla on monta kiinnostuksen kohdetta, millä voi kartuttaa omaisuutta. Vakuutuksesi ovat kunnossa pahan päivän varalle. Kiinnostut arjessa kaikesta kauniista – maalaamisesta, puutarhan hoidosta ja/tai laulamisesta.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments