Blogi‎ > ‎

Kuu ja Mars yhtymässä Skorpionissa

lähettänyt Jatta Jäänummi 1.2.2016 klo 4.32   [ 1.2.2016 klo 4.34 päivitetty ]
Tänään (1.2.2016) tähtitaivaalla Kuu yhtyy Mars-planeetan kanssa hyvin voimakkaassa ja syvää luotaavassa Skorpionin merkissä. Se voi nostaa pintaan todella kaukaakin muistuvia mielikuvia siitä, miten sinua on kohdeltu väärin. Olipa rajoittavana tekijänä äitisi, puolisosi tai joku muu taho, joka pyrki pitämään valtaa tai alistamaan sinua, niin nyt sinun tulisi nousta tunteittesi yläpuolelle ja uskaltaa ottaa sinua askarruttava asia puheeksi – ei hyökkäämällä ja tuuliviirejä vastaan taistelemalla, vaan toimimalla yhteistyössä kaikkien parhaaksi. 

Nämä pelottavatkin tunteet on kohdattava ja läpikäytävä, että kehosi voi puhdistua negatiivisista energioista. Avainsana on anteeksiantaminen. Olen kuullut monta kertaa sanottavan: ”Anteeksi voin antaa, mutta en voi koskaan unohtaa.” Mietipä oikein syvällisesti tätä lausumaa. Jos antaa anteeksi vain anteeksiannon vuoksi ja palaa asiaan hetkittäin, vaikkapa vain mielessään, niin onko totaalinen anteeksiantaminen tapahtunut. Mielestäni ei ole. Ehdoton anteeksiantaminen on vapauttava kokemus ja sitä ei tarvitse vatvoa enää jälkikäteen. Siitä voi päästää irti, jolloin solar plexus –alue vapautuu patoutuneesta energiasta. Kuvittele itsesi violettiin liekkiin ja anna sen puhdistaa koko kehosi päästä varpaisiin.

Marsin sotaisa energia on huonosti hallittavissa, jos sitä käytetään negatiivisten tunteitten purkamiseen. Kun tunteet ovat tasapainossa, niin näitä energioita voi käyttää parantaviin tarkoituksiin, esimerkiksi kuuntelemalla ja lohduttamalla niitä ihmisiä, jotka ovat menettäneet rakkaansa. Pelkällä läsnäololla saattaa saada ihmeitä aikaan.

Skorpioni-energia on todella tehokasta - kun vain päätät, pystyt itse muuttamaan oman käytöksesi negatiivisesta positiiviseen toimiaksesi hyvän energian lähettiläänä. Kosminen energia on aina pyyteetöntä – se ei arvota ihmisiä heidän tittelinsä tai muun kategorian mukaan, koska loppujen lopuksi kaikki ovat veljiä ja sisaria keskenään. 

Vapaus on riippumattomuutta asioista tai ihmisistä. Kun uskallat päästää vanhasta irti, niin varmasti saat tilalle paljon enemmän kuin itse osaat edes kuvitella. Jos sidot energiasi vihaan, katkeruuteen tai kaunaan, sillä vahingoitat vain itseäsi. Se on kuin bumerangi, joka takuuvarmasti palaa lähettäjälleen takaisin. Kohtele siis kanssamatkustajiasi juuri sillä tavalla kuin haluat itseäsi kohdeltavan. Niin metsä vastaa kuin sinne huutaa.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments