Blogi‎ > ‎

Kuu Jousimiehessä

lähettänyt Jatta Jäänummi 9.12.2015 klo 12.29
Vähenevä Kuu siirtyy Jousimiehen merkkiin tällä kertaa ensi yönä ja viipyy merkissä lauantai-aamuun saakka. Kuu sijaitsee tällöin hyvin laaja-alaisessa merkissä, jossa arjen pyöritys ei ole ollenkaan pikkutarkkaa puurtamista, vaan suurpiirteistä toimintaa. Hetket ulkomaan matkaesitteiden parissa tai kutsuvieraiden kanssa hyvää ruokaa ja juomaa nauttien kuvaavat niitä tunteita, joita Jousimies-energia tuo tullessaan. Kotiasioissa saatat kokea näinä päivinä onnen hetkiä.

Kuu Jousimiehessä äitinä olet lapsiasi innostava, positiivinen ja rakastat usein maailman lapsia kuin omiasi. Opetat lapsillesi eri kulttuurien arvostamista, oikeudenmukaisuutta ja omaa totuuttasi voit tyrkyttää lapsillesi ihan kyllästymiseen asti. Tuot oman filosofiasi tai uskontosi arjen tasolle. Vapaus on sinulle tärkeä asia, etkä useinkaan jää hoitamaan kotiin omia lapsiasi, vaan haluat tienata oman leipäsi ja siten olla taloudellisesti riippumaton kenestäkään.

Terveysastrologiassa Kuu Jousimiehessä vaikuttaa ihmisen reisiin ja laskimoihin eniten. Jos kärsit iskiashermosäryistä, niin laskevan kuun aikana tehtävät venyttelyt edistävät iskiasvaivoista toipumista. Myös hieronta edistää verenkiertoa ja helpottaa avaamaan jännittyneitä lihaksia. Vältä näinä muutamina päivinä liian rankkoja reisiä ja lonkkia rasittavia urheilulajeja, koska tällainen liikunta kaksinkertaistaa ko. alueilla olevat vaivat.

Perjantaina puolilta päivin Aurinko ja Kuu ovat yhtymässä Jousimiehen merkissä eli on ns. uusikuu tähtitaivaalla ja sitä ei näe maasta katsottuna ollenkaan. Uudenkuun aikaan ihmisen aineenvaihdunta on korkeimmillaan ja siksipä vaikka vain yhden päivän paastoaminen on tehokasta, koska näin voi välttyä monilta sairauksilta. Jos omaat huonoja tapoja elämässäsi, niin uudenkuun päivä on paras mahdollinen ajankohta tehdä suunnantarkistus näissä asioissa.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments