Blogi‎ > ‎

Kuu Kaksosissa

lähettänyt Jatta Jäänummi 4.9.2015 klo 3.08   [ 4.9.2015 klo 3.11 päivitetty ]
Tänään vähenevä Kuu siirtyy Kaksosten merkkiin ja viipyy siinä sunnuntai-iltaan asti. Kaksos-merkki edustaa ilmaelementtiä ja yleensä ilma on raikas ja tuulinen. Myös valon määrä lisääntyy, ja vaikka aurinko ei paistaisi, silti tuntuu siltä kuin tarvitsisit aurinkolasit silmillesi.

Kasvinosista ilmaelementit (Kaksoset, Vaaka ja Vesimies) edustavat kukintoja, jotka tarvitsevat juuri valoa menestyäkseen. Ruokailussa taas ravinnon laatu tulisi olla rasvapainotteista, koska esimerkiksi nauttimamme öljyt ravitsevat hyvin rauhasjärjestelmäämme. Jos kärsit korkeasta kolesterolista, niin tarkkaile kuitenkin rasvan määrää näinä päivinä.

Ilmapäivinä on hyvä tehdä suursiivousta, koska ulosviedyt vaatteet eivät kostu siinä määrin, kuin esimerkiksi vesipäivinä (Kuu Ravussa, Skorpionissa tai Kaloissa). Kunnollinen huushollin tuuletus on hyväksi näinä päivinä. Myös kellarin siivous saa hyvän lopputuloksen, koska hyllyt kuivavat hyvin vesipesun jäljiltä, eikä tule homeongelmaa.

Kuu Kaksos-äiti on nuorekas ja monesti enemmän ystävä lastensa kanssa kuin auktoriteetti, joka sanelee ja ohjaa lapsiaan vanhemman oikeudella. Hän osoittaa rakkauttaan opettamalla ja neuvomalla lapsiaan käytännön asioissa. Kaikenlainen käsillä tekeminen kuuluu tämän äidin repertuaariin – askartelu, käsityöt, jne. Hän tykkää myös leikkiä lastensa kanssa.Terveysastrologiassa Kaksos-merkki hallitsee olkapäitä, käsivarsia, käsiä ja keuhkoja. Tee mainittujen kehon osien eteen jotain hyvää, niin toimenpiteillä on näinä päivinä kaksin verroin enemmän vaikutusta hyvinvointiisi kuin Kuun sijaitessa muissa eläinradan merkeissä. Kaksosissa sijaitsevan Kuun pienenevässä vaiheessa kannattaa tehdä rentoutus- ja puhdistumisharjoituksia käsien ja keuhkojen alueelle, kun taas kasvavan Kuun vaiheessa voit tehdä mm. vahvistavia hengitysharjoitteita parantaen näin hapen vastaanottavuutta keuhkoissasi.  Liiallinen käsien ja keuhkojen rasittaminen ja kuormittaminen ovat taas haitallisia Kuu Kaksos-vaiheessa, sillä rasituksetkin tuntuvat kaksinkertaisilta.

Kuu edustaa tunteita, jotka voivat heilahdella hyvin nopeasti puolelta toiselle.  Keveys ja ilmavuus kuvaavat tyypillistä Kaksosta, ja hän ei jaksa paneutua pitkiä aikoja tutkiakseen omia tunteitaan, vaan suhtautuu kaikkeen hyvin pintapuolisesti ja jopa leikillisesti. Siksipä tunteiden hallinta ja niiden tasapainottaminen on Kuu Kaksosten tämän elämän oppiläksynä.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments