Blogi‎ > ‎

Kuu Leijonassa

lähettänyt Jatta Jäänummi 3.11.2015 klo 9.38
Vähenevä Kuu on tällä hetkellä Leijonan merkissä ja pysyy tässä asemassa aina torstai-aamuun saakka. Nyt on aika kuunnella omaa sydäntään ja tehdä jotain kivaa ja innostavaa. Leijonan merkki edustaa luovuutta parhaimmillaan – laula, piirrä, maalaa, kudo, leivo tai vaikkapa tanssi, kunhan löydät sellaisen luovuuden lähteen, joka sinusta itsestäsi tuntuu hyvältä.

Kuu Leijonassa äiti kasvattaa esimerkillään lapsiaan. Jos lapset joutuvat johonkin vaaratilanteeseen elämässään, äiti puolustaa heitä henkeen ja vereen saakka, kuten naarasleijonalla on tapana. Leijona-äiti tarjoaa lapsilleen monipuolisesti mahdollisuuksia luovaan toimintaan, mutta äidin tulisi ottaa jokaisen lapsen omat lahjat ja mieltymykset huomioon, etteivät lapset joutuisi toteuttamaan äidin omia kariutuneita unelmia elämässään.

Kuu Leijonassa persoona keskittyy omiin tunteisiinsa, ja siinä saattaa käydä niin, ettei hän huomaa ottaa kaikkia jälkeläisiään huomioon tasavertaisesti. Hänen oma äitinsä on voinut kohdella juuri tällä tavalla epätasa-arvoisesti lapsiaan, eikä Kuu Leijonassa lapsi osaa kääntää uutta lehteä elämässään – itsekkyydestä diplomatiaan ja toisten oikeudenmukaiseen kohteluun. Anna rakkaudellesi korkeampi merkitys – pyyteetön ja vapaa riippuvuussuhteista lapsiin. Kun kuljet pari- ja ihmissuhteissasi palvellen puolisoasi, lapsiasi tai muita kasvunkumppaneitasi ilolla ja myötätunnolla, niin silloin sinun ei tarvitse riippua kenessäkään. Arvosta itseäsi juuri sellaisena kuin olet, äläkä hae hyväksyntää itsesi ulkopuolelta. Vasta sen jälkeen tulet saamaan arvostusta muiltakin.

Äitisi saattaa olla edellisen elämäsi vihamies, ja tässä elämässä on syytä olla tarkkana, että kaikki erimielisyydet tulee sovittua keskenänne, koska tämän oppiläksyn olette tähän elämään yhdessä suunnitelleet. Tämän elämän heijasteet ovat vain varjo menneen elämän haavoista, jotka nyt nousevat väistämättä pintaan. Anteeksianto sekä itselle että äidille puhdistaa karman kokonaan sielutiedostoistanne. Kiitä äitiäsi, että hän on rakkaudestaan sinua kohtaan suonut sinulle tämän mahdollisuuden.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments