Blogi‎ > ‎

Kuunpimennys 23.3.2016

lähettänyt Jatta Jäänummi 22.3.2016 klo 5.59   [ 22.3.2016 klo 6.33 päivitetty ]
Kuunpimennys syntyy siitä, kun maa sijaitsee auringon ja kuun välissä ja peittää kuun auringon valolta joko kokonaan tai osittain. Astrologisesti Aurinko sijaitsee tarkalleen vastapäätä Kuuta – tällä kertaa Aurinko Oinaassa ja Kuu Vaa’an merkissä ihan merkin alkuasteilla. Auringon kautta toiminta on hyvin räväkkää, nopeaa ja usein ajattelematonta. Hetken mielijohteesta päätetään tehdä mitä ihmeellisimpiä asioita, vaikka niillä ei olisi minkäänlaisia menestymisen mahdollisuuksia. Tällä kertaa Auringon aiheuttama suoruus ja kyynärpäät edellä tulta päin meno eivät saa tunteita matkaan, koska tunteet sijaitsevat diplomaattisessa Vaa’an merkissä. Vaaka toppuuttelee Oinasta hillitsemään tulisielunsa ja neuvoo kuuntelemaan tosi tarkkaan toisten mielipiteitä ja ottamaan heidät huomioon, sillä vain tällä tavoin sielu voi kehittyä kohti päämääräänsä – ykseydestä yhteisöllisyyteen ja sen kautta jälleen ykseyteen eli Jumalan valoon ja rakkauteen.

Vaa’an elämä on yhtä tasapainoilemista harmonian ja epäsoinnun välillä. Tunteet saattavat heilahdella laidasta laitaan, jos Vaa’an kauneutta ja harmoniaa ihannoiva olemus saa siipeensä ihmissuhteissaan. Vaaka ei tykkää ristiriidoista ja selvittämättömistä asioista, vaan hän pyrkii aina siihen, että ihmiset olisivat sovussa keskenään. Kiivasluontoisella Oinaalla on paljon opittavaa tässä asiassa juuri hienostuneelta ja sopusointuiselta Vaaka-yksilöltä. Vaa’an päättämättömyys ja jahkailu taas antavat Oinaalle peilin niistä tiedostamattomista piirteistään, joista Oinaan on luovuttava tämän elämän aikana kokonaan.

Vaa’an halu miellyttää kaikkia saa aikaan sen, että hän useimmiten unohtaa itsensä ja omat toiveensa. Oinaan varmuus ja omanarvontunto ovat mallintamassa Vaa’alle sitä, miten omista asioista täytyy tehdä päätös, vaikka joutuukin samalla pyllistämään toisille kumartaessaan vastakkaiseen suuntaan. Vaa’an on opittava kuuntelemaan sydäntään ja valitsemaan sen mukaan puolensa. Kun Vaaka valitsee asiat omaksi parhaakseen, samalla hän valitsee muidenkin parhaaksi. Toisaalta Oinaan aggressiivisuus ja omahyväisyys saavat Vaa’an ärsyyntymään näistä piirteistä sen verran paljon, että hän ei halua olla Oinaan kaltainen ja näin hän vapautuu helposti näistä negatiivisista piirteistä itsessään. Siis Oinaat ja Vaa’at, olkaa kiitollisia toisistanne, koska te opetatte toisianne parhaiten sekä positiivisten että negatiivisten piirteittenne kautta.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments