Blogi‎ > ‎

Kuu Skorpionissa

lähettänyt Jatta Jäänummi 14.10.2015 klo 5.31
Kasvava Kuu on siirtynyt tällä kertaa Skorpionin merkkiin tänään keskiviikkona 14.10. heti puolen yön jälkeen ja viipyy merkissä perjantaihin puoleen päivään saakka. Kuu Skorpioni on erittäin syvästi tunteva yksilö, jolle yleensä kerääntyy elämän aikana sellaisia kokemuksia, joita hän ei mielellään jaa kenenkään kanssa. Nämä kokemukset ovat satuttaneet ihmistä siinä määrin, että hänen on tosi vaikea tuoda niitä päivän valoon. Jo oman äidin elämässä on voinut olla tabuasioita, jotka ovat siirtyneet äidinmaidossa sinunkin elämäsi malliksi.

Nämä rankat kokemukset voivat olla myös heijasteita menneestä elämästäsi, jolloin olet ollut naisena alistetussa asemassa, etkä laisinkaan tasa-arvoinen miesten hallitsemassa maailmassa. Päästäksesi esimerkiksi eteenpäin urallasi tai naisena päättäviin elimiin olet joutunut alistumaan miesten tahtoon tai jopa hyväksikäytetyksi. Kaiken tämän lisäksi olet sitoutunut siihen, ettei näistä asioista ole syytä kertoa kenellekään. Salaisuus on valmis ja niin kauan kannat tätä taakkaa harteillasi, kunnes uskallat astua ulos kuorestasi ja paljastaa totuuden. Se voi maksaa työpaikkasi, mutta onko tällainen työpaikka sen arvoinen, että menetät mieluummin itsekunnioituksesi? Onko parempi, että teet työtä, jota teet vapaasta tahdostasi kuin ura ja maine, joka ei kestä päivänvaloa?

Terveysastrologiassa tunnepuolen haavat koskevat seksuaalisuutta ja Skorpioni hallitseekin sukupuolielimiä, joiden alueella olevat ongelmat juontavat juurensa käsittelemättömistä tai salatuista asioista. Skorpioni-energia syväluotaa näitä ongelmia Kuu Skorpionissa päivinä yksilön alitajunnasta pintakerroksiin käsiteltäviksi. Pluton ehdoton uudistava energia pakottaa sinut kohtaamaan nämä haavat, jolloin sisäisen uudistumisen kautta pystyt vapauttamaan patoutuneen energian ja puhdas parantava energia pääsee vaikuttamaan ko. alueille elimistössäsi. Myös virtsarakko-ongelmat voivat olla ajankohtaisia, jos et hoksaa suojata itseäsi riittävästi lantion seudulta näinä Skorpioni-päivinä. Pluton haasteelliset aspektit tai transiitit voivat merkitä keskenmenoja, abortteja tai kuolleen sikiön synnytyksiä yksilön elämässä.

Skorpioni-äitinä olet musta-valkoinen ja sinun on hankala löytää harmaan eri sävyjä avuksesi, kun kasvatat lapsiasi. Ehdottomana auktoriteettina sinun sanasi on laki, jota lasten on nurisematta kuunneltava. Olet jopa pelottava omine mielipiteinesi. Koska olet itse kokenut kovia elämässäsi ja noussut ahdingoistasi omin avuin uudelleen ja uudelleen, niin sinun on vaikea hyväksyä heikkoutta ja avuttomuutta muissa yksilöissä. Parasta antia tässä sijainnissa olisi se, että jälkipolvien ei tarvitse kokea samoja kokemuksia kuin sinä olet kohdannut, vaan sinä voisit antaa oman selviytymistarinasi kautta sellaiset neuvot, joiden turvin lapsesi onnistuvat paremmin elämässään. Tämä asia vaatii sinulta kuitenkin ehdotonta rehellisyyttä kertoa asiat juuri sellaisina kuin ne ovat salaamatta tai muuttamatta niitä mitenkään.

Kun oivallat omien kokemustesi kautta sisäisesti uudistuneena sen, että omaat valtavat voimat puolustaa ja kannustaa heikompiosaisia, niin silloin olet katkaissut omalta osaltasi suvun naisten negatiivisen karman. Valjastamalla pelottoman ja voimakkaan energian hyvän palvelukseen henkimaailma tukee sinua kaikissa pyrkimyksissäsi.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments