Blogi‎ > ‎

Kuu Vaa’an merkissä

lähettänyt Jatta Jäänummi 24.6.2015 klo 5.37   [ 24.6.2015 klo 6.04 päivitetty ]
Tähtitaivaalla oleva Kuu, joka kasvussaan on edennyt puoliväliin asti eli silloin puhutaan kasvavasta puolikuusta, on siirtynyt tänään Vaa’an merkkiin ja viipyy siinä aina perjantai-iltaan asti. Vaaka hallitsee ihmisen kehossa lantionseutua. Rakkauden planeetta Venuksen hallitsema Vaaka kaunistautuu vastakkaista sukupuolta varten ja lanteiden keinutus on yksi kutsuva merkki toisen ihmisen huomion saamiseksi. Munuaissairaudet, virtsarakon tulehdukset ovat tyypillisiä kehon ongelmia ja iskias-ongelmat saattavat vaivata juuri näinä päivinä normaalia enemmän. Vaaka on nautiskelija, joka tykkää makeista karkeista ja leivonnaisista. Jos kartaltasi löytyy myös Kuun ja Venuksen haastava aspekti keskenään, sinulla saattaa olla taipumus sokeriaineenvaihduntahäiriöihin. Kehon nestetasapainon edistämiseksi on hyvä juoda runsaasti vettä näinä päivinä.

Kuu Vaa’assa kertoo aina tunteista, joissa on kysymys joko parisuhteesta tai ihmissuhteista yleensä. Kaikki ne ihmissuhteet, joihin pyrit luomaan positiivisen vaikutuksen, vahvistuvat, mutta käsittelemättömät ongelmat ihmissuhderintamalla saattavat vain kärjistyä näiden kolmen päivän aikana, jollet itse tee aloitetta parantaa niitä. Tunteesi heilahtelevat laidasta laitaan kuin vaakakupit, jotka eivät ole tasapainossa. Sinä herkistyt eniten ihmissuhdeasioista ja niiden toimimattomuudesta. Älä odota kuitenkaan muutosta kanssakulkijoiltasi, vaan tee aloite itse, sille muutos lähtee aina itsestä liikkeelle. Kun muutut itse, niin ympäristösi muuttuu sen mukana.

Ketä tämä asia koskettaa eniten? Jos tiedät, että syntymäkartallasi oleva Kuu on juuri Vaa’an merkissä tai olet horoskooppimerkiltäsi Vaaka, niin silloin Kuu tulee ylittämään näiden kolmen päivän aikana Aurinkosi/Kuusi ja aktivoi ihmissuhdekuviot hetkellisesti elämässäsi. Lisäksi nousumerkiltään Oinaat vetävät puoleensa Vaaka-yksilöitä, joiden kautta voit peilata omia heikkoja puoliasi, joista haluat päästää irti tämän elämän aikana totaalisesti. Vaa’an haastavia puolia ovat mm. päättämättömyys, liiallinen viileys ja varautuneisuus tunteiden suhteen, jne. Kun nämä piirteet toisessa yksilössä ärsyttävät sinua suunnattomasti, niin silloin olet valmis niistä itse luopumaan, koska et missään tapauksessa halua olla samanlainen kuin peilisi on. Helppoa, eikö totta.

Kun olet päästänyt irti näistä negatiivisista puolistasi, niin et vedä enää puoleesi sellaisia yksilöitä, joilla on näitä ärsyttäviä piirteitä luonteessaan. Ihmiset ympärilläsi joko muuttuvat myös itse tai häviävät elämästäsi.

Kuu edustaa mm. perinteitä, äitiä, äitiyttä ja kotia. Vaaka-äidit pystyvät kasvattamaan lapsensa yleensä tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti, koska he omaavat diplomaattisen taidon katsoa asioita useammalta eri kannalta yhtä aikaa. Ajattelijoina heidän kuitenkin tulisi järjen sijasta kehittää omaa tunneskaalaansa empaattisemmaksi ja ihmisläheisemmäksi. Jos taas olet kyllästynyt Vaaka-lapsesi hitauteen esimerkiksi pukeutumisen suhteen, niin saattaa olla niin, että hän tarvitsee päätäntäapua niinkin yksinkertaiseen asiaan kuin kumpaan jalkaan laitetaan toinen ja entä toinen sukka.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments