Blogi‎ > ‎

Kuu Vesimiehessä

lähettänyt Jatta Jäänummi 10.1.2016 klo 3.28   [ 9.2.2016 klo 13.25 päivitetty ]
Ennen kuin Kuu siirtyy Vesimiehen merkkiin, Aurinko ja Kuu (uusikuu) ovat olleet yhtymässä keskenään Kauriin merkissä tänään aamuyöstä. Tämä karuakin karumpi yhtymä kuvaa ihmisen askeettisuutta. Myös luonto on karuimmillaan, sillä päivänvaloa on vähän, pakkanen paukkuu ja luontokappaleiden ravinnon saanti ja elossa selviäminen ovat lujassa. Vain välttämätön eli perustarpeet tyydytetään, se riittäköön. Jos olet Kauris-painotteinen ihminen, saatat tuntea varsinkin tänään kolotusta polvissasi, luissasi, hampaissasi tai kutinaa ihollasi. Entä miten sydämesi ja selkärankasi jaksavat?

Tänään myöhään illalla kasvuun pyrähtänyt Kuu siirtyy eteenpäin Vesimiehen viileään merkkiin, jossa se viipyy aina keskiviikon alkuun saakka. Kuu Vesimiehessä on älyllinen merkki. Kaksonen ajattelee, Jousimies ymmärtää, mutta Vesimies yksinkertaisesti vain tietää. Hän on tunteissaan hyvin viileä, häneltä saattaa puuttua empatian kyky ja hoivaamisvietti kokonaan, jolloin hän ei välttämättä tykkää hoitotyöstä tai hanki omia lapsia. Jos Kuu Vesimiehessä yksilö saa kuitenkin omia lapsia, hän ei ole perinteinen äiti, vaan hän kannattaa vapaata kasvatusta. Hänellä täytyy olla tilaa omille tunteilleen, eikä hän pidä siitä, jos hän ei saa olla vapaasti oma itsensä. Kuu Vesimies yksilö omaa teknistä lahjakkuutta ja naisena häneltä ei mene sormi suuhun ”miehisissäkään töissä”.

Kuu Vesimiehen heikko kohta on sääret, nilkat ja laskimoverenkierto. Jos huomaat, ettei verenkierto jaloissasi toimi kunnolla, ja nilkkasi turpoavat helposti, niin nosta jalkasi koholle ja lepuuta niitä aina kun voit. Myös jalkateriä kannattaa liottaa lämmin-kylmävesihauteissa, niin saat verenkierron elpymään jaloissasi. Hermojärjestelmäsi voi olla myös altis näinä päivinä. Vältä stressiä kaikin keinoin, koska jatkuva liikkeellä olo ja itsen uudistamisen tarve käyvät hermoillesi enemmän kuin pystyt itsellesi myöntämään. Hiljennä vauhtia ja muista rentoutua – se kannattaa.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments