Blogi‎ > ‎

Mars-planeetta on tänään siirtynyt Vesimiehen merkkiin

lähettänyt Jatta Jäänummi 9.11.2016 klo 5.36   [ 9.11.2016 klo 5.44 päivitetty ]
Työntäyteinen aika Kauriissa on Marsilta nyt ohi tällä kertaa. Mars Vesimiehessä taas rakastaa vapautta tehdä ja käyttää energioita juuri niihin asioihin, jotka tuntuvat hyviltä. Kun henkiset voimavarasi ovat virittäytyneet korkeammille tasoille, niin voit helposti tehdä kutsumuksenasi niitä tehtäviä, jotka ovat oman totuutesi mukaisia. Ole uskollinen sydämesi äänelle, puhu alitajunnastasi nousevista peloistasi rohkeasti, sillä vain nousemalla pelkojesi herraksi, voit aloittaa puhtaalta pöydältä vapautuneena edellisten elämiesi taakoista, esimerkiksi menettämisen pelosta ja liiallisesta huolehtimisesta lapsiasi kohtaan.

Menettämisen pelkosi on aiheeton, koska olet kohdannut sen jo aikaisemmassa elämässä ja tässä elämässä se on vain muistuttamassa sinua siitä, että pelkosi on jäänyt käsittelemättä. Kun uskallat olla haavoittuvainen ja tuoda julki omat pelkosi, samalla hetkellä vapautat tunnechakrassasi olevat patoutumat. Kokeile, se kannattaa!

Turha on turhaa! Ei ole kuin kahdenlaisia asioita:
1) Niitä, joille et voi mitään – älä siis murehdi!
2) Niitä, joille voit tehdä jotain – tee oma osuutesi, äläkä murehdi!
Siis ei ole mitään, josta sinun tulisi huolta kantaa. ”Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä, eivät ne leikkaa eivätkä kokoa varastoon, ja silti teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ja olettehan te paljon enemmän arvoisia kuin linnut!” Matt. 6:26, kertoo Pyhä Kirja tekstissään.

Sinulla on avaimet saavuttaa tasapaino itsesi kanssa. Kun luotat ja uskot siihen, että elämä kantaa syvänteistä huolimatta, saat sisäisen uudistumisen kautta voimasi takaisin hallita omaa elämääsi. Sinulla on myös kyky parantaa itsesi - ajatella elämäsi hyväksi ja viljellä positiivisia asioita elämässäsi. Keskittyä terveyteen sairauksien sijaan, laittaa EI sana jäähylle pidemmäksi aikaa ja korostaa myönteisiä piirteitä itsessä.

Marsin sijaitessa Vesimiehessä energiat ovat mentaalisia ja sinulla saattaa pulpahdella ideoita ideoiden perään. Valitse niistä parhaimmat ja toteuttamiskelpoisimmat sekä ryhdy toimeen. Mars antaa näille ideoille vauhtia ja itsellesi puhtia toteuttaa ne omalla erikoisella tavallasi. Ihmettelijöitä voi ilmaantua enemmänkin, mutta pitäydy omissa suunnitelmissasi, sillä vain sinä tiedät lopputuloksen ja näet kaiken valmiina jo etukäteen.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments