Blogi‎ > ‎

Mars Härässä

lähettänyt Jatta Jäänummi 12.3.2017 klo 6.29
Mars on siirtynyt epämukavuusalueelleen Härkään perjantaina (10.3.2017) aamuyöstä. Nyt saa koheltaminen riittää, sillä rakkauden planeetta Venuksen hallitseman merkin energia on hidasta nautiskelua verrattuna Oinaan nopeatempoiseen toimintaan. Marsille kuuluu kuitenkin aktiivisuus ja kaikenlainen tekeminen. Koska Härän merkki rakastaa kaikkea kaunista, niin Mars Härässä energia kannattaa suunnata kauniiden konkreettisten asioiden pariin.

Jos olet multasormi, niin nyt on aika kylvää yksivuotisten kasvien siemenet kasvamaan ensi kesää varten ja samalla suunnitella, millaista kauneutta haluat pihamaallasi ensi kesänä ihastella. Jos taas luovuutesi kukoistaa parhaiten taulujen maalaamisessa, niin Mars antaa todella paljon inspiraatiota niiden tekemiseen.

Luonnon kauneus ja siellä viihtyminen ovat parasta Mars-energian purkua. Jos haluat ulkoilmassa saada jotain konkreettista aikaiseksi, niin polttopuiden teko voisi olla sellaista puurtamista, josta saat myöhemmässä vaiheessa hyvän mielen takkatulta tai kiukaan tulipesää tuijotellessasi.

Myös musiikillisesti lahjakkaat voivat säveltää, sanoittaa, sovittaa, laulaa ja/tai soittaa todella kaunista kuultavaa kanssakulkijoilleen. Teetpä sitten mitä tahansa kauneutta edistävää elämässäsi, niin Mars odottaa vain sinun innostustasi syttyä mielenkiinnon kohteillesi.

Kevät on myös rakastumisen aikaa. Miehinen Mars etsii kohdettaan Venusta ja tällä kertaa Venus ei ehostakaan itseään, vaan pääpaino on turvallisen kotoisassa tunnelmassa, jolloin läheisyyden kaipuu, toisen koskettelu ja yhdessä tekeminen ovat tärkeämpiä kuin ulkonäkö tai menopaikat kaupungin yöelämässä.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments