Blogi‎ > ‎

Mars ja Pluto Kauriissa

lähettänyt Jatta Jäänummi 26.4.2018 klo 12.58
26.4.2018 Mars ja Pluto muodostavat tarkan yhtymän Kauriissa. Tämä parivaljakko nostaa pintaan työelämässä tai harrastuksissa kohdattuja epäoikeudenmukaisuuksia ja varsinkin sellaisia asioita, joita on piiloteltu ja verhottu sallivuuden nimiin. Yleensä fyysisesti vahvemmat ja valtaa käyttävät ovat niitä, jotka alistavat heikompiaan. Ei ole ihme, että tänä keväänä on uutisoitu niin paljon esimerkiksi urheilun parissa tapahtuvasta seksuaalisesta häirinnästä. Nyt on uhrien aika nostaa päätään ja julkituoda jokainen omalla tahollaan ne hävettävätkin tapahtumat, joiden kohteeksi he ovat joutuneet. Totuus ei pala tulessakaan, on sanonta, jonka turvin väärinkohdellut ihmiset voivat luottaa siihen, että pahuus saa aina palkkansa.

Kuviteltu tarina äidin ja pojan suhteesta saa jatkoa tässä tarinassa. Jos äiti on hyväksynyt asian, joka koskee pojan tarvetta muuttaa omilleen ja vieläpä kauemmaksi rakkauden perässä, niin sisäinen uudistuminen on tehnyt pysyvän muutoksen äidin mielen maisemassa. Poika voi muuttaa hyvillä mielin ja etäämmältä pitää yhteyttä lapsuuden kotinsa tärkeisiin ihmisiin. Pojalla ei ole vaikeuksia löytää vakituista työtä muuton jälkeen ja hänen elämänsä saa uuden sisällön ja turvallisuuden tunteen rakastamansa kumppanin kanssa.

Kun äiti ymmärtää, että poika elää nyt omaa elämäänsä, niin hän voi tyytyväisenä jatkaa omia oppiläksyjään ja puhdistaa oman kotinsa energiat vanhasta tavastaan hallita läheistensä elämää. Äidin ei tarvitse asettua marttyyrin asemaan huomiota saadakseen. Hän voi myös päästää irti läheisriippuvuuksistaan ja palvella ihmisiä sen verran kuin hänelle jää ylimääräistä aikaa oman hyvinvointinsa vaalimisen lisäksi.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments