Blogi‎ > ‎

Mars Jousimiehessä

lähettänyt Jatta Jäänummi 3.8.2016 klo 7.00   [ 3.8.2016 klo 9.15 päivitetty ]
Eilen illalla Mars on siirtynyt takaisin Jousimiehen merkkiin käväistyään perääntyvän liikkeensä aikana Skorpionin puolella (27.5. – 2.8.2016). Nyt elokuussa Mars tulee tähtitaivaalla ohittamaan Saturnus-planeetan, mikä tarkasti tapahtuu 24.8. Samalla Mars ja Saturnus neliöivät Kaloissa perääntyvää Neptunus-planeettaa. Ne yksilöt, jotka ovat syntyneet joulukuun alkupäivinä, saavat oman Aurinkonsa päälle kovan parivaljakon. Myös ne ihmiset, jotka ovat syntyneet toukokuun lopussa, kohtaavat nämä Saturnus/Mars- ja Neptunus–haasteet samanaikaisesti Jousimiesten kanssa Kaloista ja Neitsyistä puhumattakaan.

Saturnus tulee hidastamaan ko. ihmisten tahtia ja energiaa riittää vain niihin toimiin, jotka ovat sielunsuunnitelmaan kirjatut. Saturnuksen oppiläksynä on ohjata kulkua niin, että yksilölle jää aikaa kuunnella omaa sydäntään ja käyttää energioita niihin tehtäviin, jotka tukevat oman totuuden löytymistä ja siinä pysymistä. Korkean henkisen rakkauden ilmentymä Neptunus on tukemassa Saturnuksen kosmisia toimia ja liuottaa pois kaiken turhan.

Terveysastrologiassa Jousimiehiä muistutetaan reisien alueella ilmenevillä ongelmilla. Myös maksa saattaa oireilla esimerkiksi liian runsaan alkoholin käytön seurauksena. Nämä ovat niitä hienovaraisia merkkejä, jotka tulisi ottaa vakavasti ja tehdä suunnantarkistuksia ja uudistuksia omassa elämässä. Neptunuksen haastava neliö Jousimiehille ja Kaksosille saattaa aiheuttaa alttiutta kaikenlaisille myrkytyksille ja tartuntataudeille. Neptunuksen hämärtävä vaikutus voi aiheuttaa myös sitä, että transiitin aikana ilmenevät taudin oireet häviävätkin kuin tuhka tuuleen ylityksen mentyä ohi. Siksipä myös väärät diagnoosit ovat mahdollisia Neptunuksen haastavien transiittien aikana.

Kun opettelet kuuntelemaan kehosi herkkää taipumusta reagoida tähtitaivaan planeettojen liikkeisiin, niin sinulla on mahdollisuus selvitä paljon helpommalla haastavista planeettaylityksistä. Kosmiset ja sosiaaliset planeetat muistuttavat meitä ensin hellästi koskettaen, seuraavalla kerran hiukan enemmän tönäisten ja lopuksi jopa petiin kaataen, ellemme pysähdy kuuntelemaan kehomme antamia viestejä siitä, mihin meidän tulisi kiinnittää huomiota. Saturnuksen ollessa kyseessä viesti on aina tahdin hidastaminen ja oman ajan löytäminen sekä sielunsuunnitelmassa pysyminen. Marsin ollessa yhtymässä Saturnukseen energiat ovat vähissä ja tunnet ylenmääräistä väsymystä itsessäsi, sillä Saturnuksen supistukset kohdistuvat juuri sinun jaksamiseesi. Kun teet niitä asioita, jotka koet sydämessäsi oikeiksi ja ne tuovat sinulle iloa, niin Marsin energiat ovat sinulle suosiolliset.

Jos ihmettelet sitä, mitkä planeetat sinun elämääsi tuuppivat eteenpäin, niin voit tulla astrologiseen tulkintaani tai tilata minulta sen kirjallisena, jolloin saat itsellesi lisää ymmärrystä siitä, mitä olet sielunsuunnitelmaasi kirjannut ennen tänne syntymääsi.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments