Blogi‎ > ‎

Mars Kaksosissa

lähettänyt Jatta Jäänummi 14.5.2017 klo 6.43   [ 14.5.2017 klo 6.50 päivitetty ]
Mars on siirtynyt vilkkaaseen Kaksosten merkkiin 22.4.2017 ja viipyy merkissä aina 4. päivään kesäkuuta saakka. Kaikki toiminta on erittäin aktiivista, mutta sitä leimaa kärsimättömyys ja muutoksellisuus. Kaikki pitäisi valmistua alta aika yksikön ja innostut herkästi asiasta kuin asiasta. Saatat koheltaa paikasta toiseen saamatta mitään tehdyksi kunnolla - saati edes aloittaa. Päässäsi saattaa vilistä toinen toistaan ihanampia ideoita, mutta mistä saisit ideoillesi tekijät. Nyt olisi hyvä, jos malttaisit pitää tuumaustaukoja energiatulvistasi huolimatta ja valita ajatustesi tuotoksista vain ne parhaimmat, jotka voisit sitten toteuttaa.

Kohdenna energiasi aina hyvään. Opiskele jotain uutta tutustumalla esimerkiksi kirjallisuuteen, joka sinua kiinnostaa. Kun luet, muista se, ettet lue vain itseäsi varten, vaan opiskelet asioita pystyäksesi ne sitten myöhemmin jakamaan eteenpäin. Kun jaat omastasi, niin saat monin verroin takaisin sitä hyvää, jonka olet antanut. Kun pidät tiedon itselläsi, sinulta saatetaan ottaa pois sekin, jonka jo tiedät.

Kommunikoinnin planeetta Merkurius hallitsee Kaksosten merkkiä ja kyseessä oleva sijainti edustaa viestintää suusanallisesti. Entä jos yhtäkkiä sinun puhekykysi otetaankin pois? Miten sitten ilmaiset itseäsi? Ja ymmärtävätkö toiset sinua, mikä on tahtosi tai tarpeesi? Oletko muistanut sanoa läheisillesi riittävän usein jotain kaunista? Puhu, kun siihen on vielä mahdollisuus.

Tilanne saattaa muuttua hetkessä ja sen jälkeen on jostain löydettävä yhteinen kieli vaihtaa ajatuksia. Telepaattiset taidot saattavat vielä useimmilla ihmisillä uinua talviuntaan, mutta kehonkieli ja kosketus ovat vielä jäljellä. Tämän asian äärellä olin torstaina, kun olin siskoni vuoteen vierellä, pidin häntä kädestä ja koskettelin ja hieroin tuntevasta olkapäästä häntä. Sängyn vieressä olevan monitorin lukemat kertoivat, miten koskettaminen vaikutti esimerkiksi hänen pulssiinsa – se laski läsnäoloni aikana 16 yksikköä.

Sanotaan, että kuulo säilyy ihmisellä viimeisiin hetkiin saakka. Vaikka kaikki muut toiminnot olisivat jo pois pelistä, niin ihminen kuulee, mitä ja miten hänelle/hänestä puhutaan. Siksipä sano läheisellesi niitä kauniita asioita, jotka ovat jääneet sanomatta ja seuraa hänen kasvojen ilmeitään tai kehon viestintää, miten hän reagoi sanomisiisi. Se on palkitsevaa. Vältä hänen läsnä ollessaan esittämästä huolestuneita kysymyksiä hoitohenkilökunnalle, koska hän aistii sinun hätääntymisesi. Älä kauhistele hänen tilaansa, vaan luo rauhallinen ilmapiiri energioillasi.

Olen kiitollinen siitä, että sain jälleen kerran oppia jotain ainutlaatuista oman siskoni kanssa ja haluan sen kokemuksen jakaa myös sinun kanssasi. Siskoni häilyy tällä hetkellä henkimaailman ja tämän maailman välimaastossa ja vain Luoja tietää, mikä on hänelle parasta. Sitten kun hänen on aika siirtyä hengen tasolle, niin silloin hän palaa oikeaan kotiinsa ja vapautuu omista tuskistaan lopullisesti. Minulla ei ole oikeutta riippua hänessä kiinni ja sitoa hänen vapaa tahtonsa tänne maan energioihin vain sillä perusteella, että olen hänen siskonsa.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments