Blogi‎ > ‎

Mars Oinaassa

lähettänyt Jatta Jäänummi 24.1.2017 klo 13.28   [ 24.1.2017 klo 13.46 päivitetty ]
Mars siirtyy omaan merkkiinsä Oinaaseen 28.1.2017. Nyt on uusien aloitusten aika, nyt on energiaa enemmän kuin tarpeeksi. Sinun itsesi on kuitenkin huolehdittava siitä, että käytät tätä räjähtävää energiaa vain hyvän palvelemiseen. Nimittäin sodan Jumala Marsilla on taipumus käyttää energiaansa taistelemiseen muita vastaan. Se saattaa nostattaa yksilölle sielun syövereistä katkeruutta, vihaa, kaunaa ja aggressiivisuutta. Ellet pysty käsittelemään näitä patoutuneita tunteita ja antamaan anteeksi niille, jotka ovat sinua loukanneet, energioittesi hallitseminen on työn ja tuskan takana.

Tämä lähtönopeudeltaan rakettiin verrattava energia on syytä purkaa turvallisesti, että konflikteilta vältyttäisiin. Budo-lajit ovat suositeltavia heille, jotka ovat voimakkaasti Oinas-painotteisia ihmisiä. Nämä itämäiset taistelulajit ovat hyviä siksi, että niissä ei koskaan esimerkiksi lyödä perille asti. Aggressiivisen energian saa purettua ihan huomaamatta, eikä ketään kuitenkaan vahingoiteta turhaan.

Mars Oinaassa antaa tarvittavaa rohkeutta ottaa riskejä elämässä. Kun olet koko sielullasi mukana siinä, mitä teet, niin saat todella paljon aikaiseksi alta aika yksikön. Vaaka-yksilöitä kannattaa kuitenkin kuunnella, koska heillä on taito katsoa asioita monelta eri kantilta. Näin saatat välttyä huimuuttasi tehdyiltä virhearvioinneilta, jotka voivat koitua kohtaloksesi. Oinaan heikkous on kärsimättömyys ja senpä tähden hän ei jää pitkäksi aikaa märehtimään maahan kaatuneen maidon perään, vaan ryntää suuna päänä kohti seuraavaa seikkailua.

Mars Oinaassa edustaa yksilöurheilijaa, joka on parhaimmillaan nopeissa lajeissa, kuten 100 metrin pikajuoksu – ei tarvitse kauan odottaa tuloksia, miten tällä kertaa onnistuu, koska tulos tulee jo noin 10 sekunnissa. Harjoittelu taas vaatii pitkäjänteisyyttä, jota Oinas tyypin kannattaa opetella, että kehitys olisi taattua.

Jos olet odottanut, milloin saisin itseni liikkeelle, niin odotapa ensi viikonloppuun, kun Marsin lillunta-aika Kalojen merkissä päättyy ja voimallinen Oinas-jakso alkaa – muuta ei tarvita. Toivotan sinulle energeettisiä uusia projekteja roppakaupalla. Muista - silloin on taottava, kun rauta on kuuma.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments