Blogi‎ > ‎

Mars Vaa’assa

lähettänyt Jatta Jäänummi 22.10.2017 klo 4.21   [ 22.10.2017 klo 4.22 päivitetty ]
Mars siirtyy tänään 22.10.2017 Vaa’an tasapainottavaan merkkiin ja viipyy merkissä 9.12.2017 saakka. Kaikki toiminta kohdistuukin nyt toisiin ihmisiin itsen sijaan. Mars kuvastaa ihmisen energioita ja miten hän näitä energioita käyttää. Marsin ollessa alennuksessaan Vaa’an merkissä se ei tunne sijaintiaan niin kotoisaksi kuin esimerkiksi omassa merkissään Oinaassa. Vaaka ei syöksy päätä pahkaa uusiin haasteisiin, vaan puntaroi useampia vaihtoehtoja ennen kuin rohkenee tehdä päätöstä, jos silloinkaan. Jos haluat miellyttää nyt Vaaka-yksilöä, niin ota hänet tasa-arvoisena huomioon päätöksiä tehdessäsi.

Naisen kartalla Mars kuvaa hänen miesihannettaan.  Vaaka Mars on diplomaatti, joka ei halua ketään tieten tahtoen loukata, vaan pystyy hyppäämään toisen ihmisen asemaan ja katsomaan yhtä aikaa kolikon molemmille puolille. Koska hän hienotunteisuuttaan ajattelee toisen parasta, niin useimmiten hän ei sano omaa mielipidettään ollenkaan, ettei syntyisi ylimääräistä epäsopua tähän suhteeseen. Vaaka Mars miettii tarkoin, ennen kuin sitoutuu toiseen ihmiseen, koska hänen on todella vaikea lähteä liitosta, joka ei toimi.

Joulukuun alussa Mars ja Uranus ovat tarkassa oppositiossa keskenään, jolloin haasteena on löytää tasapaino maskuliinisissa energioissasi. Uranus haluaa vapautta perinteisistä malleista noudattaa esimerkiksi yhteiskunnallisia normeja. Sisäisesti tunnet ahdistusta siitä, ettei tämä ihmissuhde palvele enää sitä, minkä koet itse oikeaksi. Olet elämäsi aikana saanut haavoja juuri tässä asiassa ja nyt ne nousevat pelon sekaisin tuntein alitajuntaasi. Ole rohkea ja anna lupa haavoillesi nousta pintaan käsiteltäväksesi. Vain siten voit vapautua ahdistuksistasi ja parantaa itse itsesi mielen avulla. Sinun sisäinen viisautesi auttaa sinua tässä haasteellisessa tehtävässä – siis kuuntele sydämesi ääntä ja toimi oman sielunsuunnitelmasi mukaan.

Mars Vaa’assa vetää puoleensa Venusta, joka on Oinaan päättäväisessä merkissä. Mars peilaa ja ihannoi tässä ihmissuhteessa sitä, että Oinas osaa tehdä päätökset niin spontaanisti. Vaaka Mars pääsee näin helpommalla, kun rakkaus on vallannut hänet.  Mutta arjen koettaessa, kun vaaleanpunaiset silmälasit ovat valahtaneet silmiltä, niin tämä ihastuttava piirre on alkanut ärsyttää Marsia siinä määrin, että ihastus muuttuu vihastukseksi. Silloin on syytä katsoa vain itseen ja muuttaa omaa käytöstään. Rakkain on peilannut niitä piirteitä, jotka ovat poisheitettävien piirteiden joukossa juuri omassa elämässä. Kun luopuu hätiköidyistä päätöksistä omassa elämässään, niin silloin Mars-energiat saavat sen tasapainon, mitä Mars-sijainti opettaa yksilölle juuri tässä elämässä.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments