Blogi‎ > ‎

Merkurius, Venus ja Kiiron yhtymässä Kaloissa

lähettänyt Jatta Jäänummi 4.3.2018 klo 3.53   [ 4.3.2018 klo 4.12 päivitetty ]
Tähtitaivaalla Merkurius, Venus ja Kiiron kohtaavat toisensa Kaloissa 4.3.2018. Nyt olisi hyvä aika ottaa puheeksi rakkauselämässä kohdatut haavoittavat asiat. Tähän asti olet pitänyt nämä salaisuudet vain omana tietonasi, kantanut niistä vuosikausia syyllisyyden taakkaa ja aivan turhaan. Pelkäät ihmisten reaktioita ja sitä, ettet saa hyväksyntää kanssaihmisiltäsi, jos kerrot totuuden. Mutta kannattaako tämän syyllisyyden kanssa jatkaa elämää, vai olisiko parempi, jos vapauttaisit itsesi tästä kurimuksesta? Samalla pääset vapaaksi tunnelukoistasi, jotka saattavat tai ovat saattaneet jo aiheuttaa omaan fyysiseen kehoosi sairauksia.

Ihmissuhteet voivat hetkellisesti huonontua, mutta totuuden paljastuttua, anteeksiannon ja -saannin mahdollisuudet moninkertaistuvat, koska voit jatkaa elämääsi onnellisempana ja vapaampana kuin aikaisemmin. Rehellisyys palkitaan aina. Läheisesi ymmärtävät sinun ahdinkosi ja kohtelevat sinua oikeudenmukaisemmin ja tasa-arvoisemmin.

Myös ihmissuhderiippuvuudet voit tunnistaa helpommin tänä ajanjaksona, kun Aurinko ja Neptunus tekevät yhtymää Kaloissa. Saatat itse olla riippuvainen puolisostasi, jolloin suostut palvelemaan häntä kaikin keinoin, että yhteiselämänne jatkuisi. Hyväksyt hänen alkoholiriippuvuuden, aggressiiviset kohtaukset sinua kohtaan, jne. Samalla unohdat itsesi ja omanarvon tunteesi kokonaan. Vain sinä voit itsesi parantaa mielesi kautta ja rakastaa itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Pysyvä muutos omassa itsetunnossasi takaa sen, että sinun ei tarvitse hakea hyväksyntää itsesi ulkopuolelta, vaan saat olla kaunis sielu, joka voi rakastaa ensin itseään ja sen jälkeen rakastaa muitakin samalla tavalla.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments