Blogi‎ > ‎

Neptunus ja Venus yhtymässä Kaloissa

lähettänyt Jatta Jäänummi 20.3.2016 klo 3.07   [ 20.3.2016 klo 3.28 päivitetty ]
20.3.2016 on tarkka Venuksen ja Neptunuksen yhtymä tähtitaivaalla. Jos olet syntynyt 28.2 – 1.3. välisenä aikana, niin tämä rakkauden täyteinen yhtymä sijaitsee tarkasti Aurinkosi päällä astrologisella kartallasi. Kun kaikki tapahtuu herkkääkin herkemmässä Kalojen merkissä, niin tämä ylitys ei todellakaan jää sinulta huomaamatta. Rakkauselämässäsi voit olla suhteessa, joka aiheuttaa läheisriippuvuutta, tai sitten puolisollasi on taipumuksia riippuvuutta aiheuttaviin aineisiin. Nyt on aika aloittaa uusi elämän vaihe, kun Neptunus lähtee seuraavalle 165 vuoden kierrolle elämässäsi.

Silmitön rakastuminenkin on tässä ajassa mahdollista, koska elät tunteittesi kautta voimakkaasti. Silloin eivät herkät tuntosarvesi välttämättä anna oikeanlaisia viestejä partnerin sopivuudesta, koska Neptunuksella on taipumus liuottaa pois esimerkiksi järkevät ajatuksesi tai Neptunus voi hämärtää arvostelukykysi vaikkapa liuottavia aineita käytettäessä.

Neptunuksen ollessa Venuksen korkeampi oktaavi tämä on henkisen kehittymisen kannalta todella otollista aikaa kaikille niille, jotka miettivät sitä, mitä hyvää ja kaunista itse kukin voi tehdä toisen ihmisen auttamiseksi ja lähimmäisen rakkauden parantamiseksi. Rakkaus lähtee liikkeelle aina ensin itsensä rakastamisesta. Kun hyväksyt itsesi ja opettelet rakastamaan itseäsi juuri sellaisena kuin olet, niin vasta sen jälkeen tulet kokemaan todellista rakkautta myös toisilta ihmisiltä. ”Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.” kertoo hyvin sen, missä järjestyksessä rakastaminen kuuluu tehdä.

Pyyteetön rakkaus, joka ei vaadi vastapuolelta mitään vastapalvelusta, kuvaa hyvin Neptunuksen edustamaa rakkauden muotoa. Jumalan rakkaus on niistä kaikista suurin. Vasta sen jälkeen tulevat kaikki muut rakkauden muodot. Äidin ja vastasyntyneen lapsen välinen rakkaus on lähellä tätä pyyteetöntä rakkautta. Pyyteetön toisten ihmisten palveleminen on aika vierasta nykyaikana, kun kaikki mitataan rahassa. Kuitenkin olen monesti kuullut tilanteista, missä avun tarjoaja ei haluakaan maksua, vaan sanookin, että laita hyvä kiertämään – auta sinä vuorostasi jotakin toista avun tarvitsijaa omalla tavallasi - miten hieno ele, miten sydämellinen teko. Ottakaamme heistä mallia ja tällä tavoin moninkertaistakaamme hyvän vaikutukset maailmassa ja myös omassa elämässämme.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments