Blogi‎ > ‎

Neptunus Kaloissa yhtymässä Aurinkoon 28.2.2016

lähettänyt Jatta Jäänummi 28.2.2016 klo 2.36   [ 2.3.2016 klo 2.31 päivitetty ]
Neptunus Kaloissa ajanjaksot
5.4.2011 – 5.8.2011
4.2.2012 – 31.3.2025
23.10.2025 – 27.1.2026

Henkistävä planeetta Neptunus viipyy omassa merkissään Kaloissa noin 13 vuotta yhtäjaksoisesti helmikuusta -12 maaliskuuhun -25. Lisäksi Neptunus on tutustunut Kalojen energioihin jo huhtikuusta elokuuhun vuonna 2011 ja tulee perääntymään Kalojen merkkiin vielä Oinaan puolelta lokakuusta -25 tammikuuhun -26.

Henkilökohtaisesti Neptunus herkistää niitä ihmisiä, jotka ovat syntyneet Kalojen merkissä ja tänä vuonna henkilöt, jotka ovat syntyneet 27.2. – 1.3. ovat tämän henkistymisprosessin pauloissa. Nimittäin Aurinko ylittää Neptunus planeetan juuri 28.2. eli onko sinulla syntymäpäivä nyt? Neptunuksen tehtävä on liuottaa pois kaikki turha yksilön elämästä ja se onnistuu vain siten, että vapauttaa itsensä kaikenlaisista riippuvuutta aiheuttavista ihmisistä tai asioista.

Kahta aivan erilaista energiatasoa edustava Neptunus pakottaa sinut valitsemaan joko henkisen tien tai hämärtymisen, esimerkiksi päihdyttävät aineet, jotka aina liuottavat sinun aivojasi. Kun meidän aivojärjestelmämme on suunniteltu mestarillisesti toimivaksi, niin niitä olisi syytä käyttää vain hyvän palvelemiseen. Ajatusenergiamme kautta pystymme saamaan yhteyden sisäiseen viisauteemme, jolloin toimimme Korkeamman tiedon välittäjinä tässä ulottuvuudessa. Sinä itse valitset, kummalla tasolla haluat toimia. Kun toimit alhaisemmalla tasolla, niin et saa kuin hetkellisen unohduksen omista murheistasi, ja ongelmasi odottavat sinua siihen asti, kunnes pystyt ne kohtaamaan päivätietoisuudessa.

Neptunus-energiat ovat myös haasteellisia Auringon kautta niille, jotka ovat syntyneet Kaksosissa (29. – 31.5.), Neitsyessä (31.8. – 2.9.) tai Jousimiehessä (30.11. – 2.12.). Silloin kannattaa tarkkailla omaa käyttäytymistään – valtaako masennus usein mielesi, saatko hetkellistä lohtua ongelmiisi riippuvuutta aiheuttavista aineista, vai pidätkö kynsin hampain kiinni jostakin ihmisestä vedoten siihen, ettet pärjää ilman hänen apuaan (esimerkiksi lapsestasi)?

Neptunus-ajanjakso Kaloissa ylittää kaikki sinun Kalojen merkissä olevat henkilökohtaiset planeettasi aihealuetta vain vaihtaen. Ylitykset Venuksellesi koskevat rakkauselämääsi, Marsille energioitasi, Merkuriuksellesi kommunikointiasi, Auringollesi sinua itseäsi ja Kuullesi tunteitasi, esimerkiksi äitiäsi, omaa äitiyttäsi ja/tai kotiasi. Tällä hetkellä Neptunus sijaitsee noin 9,5 astetta Kaloja. Jos sinun planeettasi ovat yli 8 astetta Kaloja, niin joudut kohtaamaan nämä Neptunuksen aiheuttamat liuottavat vaikutukset elämässäsi joko tänä vuonna tai seuraavina vuosina, kun Neptunus liikkuu Kalojen merkissä siirtyen sitten aikanaan Oinaan merkkiin. Jos sinua kiinnostaa erityisesti nämä kosmiset Neptunus-energiat, niin voit ottaa minuun yhteyttä – niin teen sinulle astrologisen tulkinnan henkilökohtaisen syntymäkarttasi kokonaisvaltaisesti huomioiden.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments