Blogi‎ > ‎

Pluto Kauriissa

lähettänyt Jatta Jäänummi 5.1.2016 klo 3.10
Pluto Kauriissa yhtymässä Aurinkoon 6.1.2016

27.1.2008 – 14.6.2008
28.11.2008 – 23.3.2023
12.6.2023 – 21.1.2024

Sisäisen uudistumisen planeetta Pluto viipyy Kauriin merkissä yhtäjaksoisesti marraskuusta 2008 aina maaliskuulle 2023. Pluto on piipahtanut Kauriin merkissä tammikuusta kesäkuuhun vuonna 2008 sekä perääntyy Vesimiehestä vielä Kauriin puolelle kesäkuusta 2023 aina tammikuulle 2024. Tämä Pluton sijainti koskee yhteiskunnallisia vanhoja rakenteita, joiden on sorruttava, että uutta ja eheämpää voisi tulla tilalle. Toisten ihmisten huomioiminen ja yhteisöllisyys astuu esiin ja vastaavasti itsekkyys ja sitä kautta oman edun tavoittelu väistyy taka-alalle.

Henkilökohtaisesti Pluto koskettaa ihmistä itseään ja hänen suhdettaan esimerkiksi työhön ja sen antiin. Jos työ on kuin pakkopullaa, joka ei anna muunlaista sisältöä yksilölle kuin sen, että pankkitilille tulee rahaa säännöllisin väliajoin, niin Pluton tehtävä on tuoda pysyvää muutosta tähän seisahtuneeseen tilanteeseen. Kun ihminen ymmärtää kuunnella sydäntään ja tehdä rohkeita muutoksia elämässään, niin silloin hänen sielunsuunnitelmaansa aletaan tukea aivan eri tavalla. Taistelu tuulimyllyjä vastaan tulee päätökseensä ja tilalle muodostuu selkeä polku, jota pitkin on turvallista kulkea eteenpäin.

Ja ketähän nämä pysyvät muutokset nyt sitten koskevat eniten? Loppiaisena on Auringon tarkka yhtymä Pluto-planeetan kanssa, jolloin jokainen 6. tammikuuta (5. – 7.1.) syntynyt on totaalisen uudistumisen kourissa. Noin 250 vuoden mittainen Pluton kierros eläinradan ympäri on saatu päätökseen ja tarkoitus on hypätä seuraavalle tasolle sisäisen uudistumisen kautta. Vanhasta on luovuttava, että uusi voi elämääsi tulla. Se tekee monesti kipeää, mutta palkinto on kuitenkin tavoittelemisen arvoinen, kun ihmisen elämää mitataan iäisyyden perspektiivistä. Jos olet syntynyt muissa johtomerkeissä, niin pysyviä suunnantarkistuksia on myös luvassa: Ravun merkissä (7. – 9.7.), Oinaassa (4. – 6.4.) tai Vaa’assa (7. – 9.10.), niin joudut läpikäymään itsessäsi hankaliakin asioita. Tavoitteena on kuitenkin jokaisen kehittää itseään henkisesti niin, että sen seurauksena myös yhteiskunnallisesti asiat muuttuvat uudenlaisten johtajien myötä.

Kaikki syntymäkartalla Kauriin-merkissä olevat henkilökohtaiset planeetat ovat myös tuomassa totaalista muutosta yksilön elämään aina vuoteen 2024 saakka seuraaviin alueisiin: Aurinko – minuus, Kuu – tunteet, Merkurius – kommunikointi, Venus – rakkauselämä ja Mars – energiat, toiminta. Pluton asteluku päivänkartalla on 15 astetta Kaurista. Jos sinun Kauriissa sijaitsevien henkilökohtaisten planeettojesi asteluvut ovat 14 astetta tai enemmän, niin muutokset ovat vielä edessäpäin, muutoin sinä olet jo kokenut tämänkertaiset plutoniset muutokset elämässäsi. Jos kiinnostuit omasta kartastasi ja haluat tietää siitä enemmän, niin teen astrologisia tulkintoja juuri sinun karttasi kokonaisuuden huomioiden. Ollaan yhteydessä!

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments