Blogi‎ > ‎

Pluto, Venus, Merkurius ja Kuu yhtymässä Kauriissa

lähettänyt Jatta Jäänummi 6.2.2016 klo 14.16   [ 6.2.2016 klo 14.24 päivitetty ]
Lauantaina (6.2.2016) oli tähtitaivaalla todella voimakas Stellium-karttakuvio Kauriin merkissä, kun Kuu on vuoronperään ylittänyt Pluto-, Venus- ja Merkurius-planeetat. Jos lapsesi syntymä on sattunut juuri tälle päivälle, niin tulokas on monella tavalla todella vaikuttava persoona. Onnenplaneetta Jupiter tekee harmonista kolmiota, Uranus haastavaa neliötä, Aurinko semisekstiiliä ja Mars positiivista sekstiiliä juuri Stellium-kuviolle.

Uusi ihmissielu on lähtenyt maalliselle taipaleelleen suurten haasteiden kanssa, mutta myös mahdollisuuksia löytyy selvitä tästä vaativasta sielunsuunnitelmasta. Pluto (pysyvien muutosten tuoja) tulee muuttamaan yksilön rakkauskäsityksen, kommunikoinnin ja myös tunteet ovat tässä myllerryksessä mukana – vain totaalinen sisäinen uudistuminen tulee kysymykseen. Uranuksen tehtäväksi jää huolehtia siitä, että vanhat rajoitteet puretaan yksi kerrallaan tässä inkarnaatiossa. Marsin voimakas asema Skorpionin merkissä on turhien pelkojen indikaattori ja siksipä tämän ihmisen on kohdattava nämä mörkönsä ennen kuin yksilö voi vapaasti ilmentää itseään tai rakkauskäsitystään.

Nyt on ajankohtaista käsitellä itsessään niitä toimintamalleja, jotka johtuvat lapsuuden aikaisesta kiltin tytön syndroomasta. Joku auktoriteetti, yleensä äiti, on antanut tyttärelleen vain silloin kiitosta ja huomiota, kun hän on ollut ahkera, kuuliainen, asiallinen jne. Myös lapsen oikeutta osallistua aikuisten välisiin keskusteluihin on rajoitettu. Vain silloin on ollut soveliasta aukaista suunsa, kun on kysytty jotain. Kun lapsilla on tarve miellyttää vanhempiaan, niin he tekevät juuri niitä asioita, jotka saavat vanhemmat onnellisiksi. Tämä kiltteys on siirtynyt sitten nuoruuteen (tunnollinen koululainen) ja aikuisuuteen (kuuliainen työntekijä) odottaen edelleen, että näillä avuilla saa kiitosta ja arvostusta. Äidillä on ollut intressi saada lapsistaan itseään paremmin kouluttautuneita, ettei heidän tarvitsisi tehdä niin rankkaa työtä kuin hän on itse joutunut kohtaamaan.

Jupiter auttaa yksilöä hyväksymään itsen juuri sellaisina kuin on.  Nyt voisi olla hyvä hetki miettiä sitä, miksi nykyisin yksilö vaatii itseltään täydellisyyttä. Kun lapsena on saanut rakkautta vain olemalla kiltti, niin aikuisena sama malli jatkuu, vaikka ei enää välttämättä saa huomiota samoilla lapsuuden keinoilla. Uranus on tuomassa vapautta kaikille niille, jotka uhrautuvat liikaa saadakseen hyväksyntää. Ole armollinen itsellesi ja anna anteeksi vajavaisuutesi, niin silloin voit paljon paremmin elämässäsi. Kun hyväksyt itsesi, niin sitä kautta voit hyväksyä myös kanssamatkustajasi – hekin ovat tulleet tänne kehittämään puutteellisia taitojaan.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments