Blogi‎ > ‎

Saturnus Kauriissa

lähettänyt Jatta Jäänummi 17.12.2017 klo 6.41   [ 17.12.2017 klo 7.13 päivitetty ]
Henkisessä mielessä paras oppi-isämme Saturnus siirtyy omaan merkkiinsä Kauriiseen 20.12.2017 ja viipyy merkissä yli 2,5 seuraavaa vuotta. Saturnuksen tehtävä on tuoda uusia rakenteita ja turvallisuutta jo aikansa eläneitten karsinoitten tilalle. Kaikesta vanhasta toimimattomasta on syytä päästää irti ja alettava kuunnella omaa korkeinta minää intuitiivisesti, jolloin on mahdollista saada oivallus siitä, mitkä rakenteet ovat tähän aikakauteen sopivimmat ja tarpeelliset niin itselle kuin laajemmalle yhteisölle.

Samaan aikaan Kuu ylittää Pluton Kauriissa, jolloin aktivoituu hyvin voimakkaasti myös tunnetasolla ihmisten toimeentulon riittävyys ja työpaikkojen pysyvyys, koska viimeisten Saturnus-elementtien luhistumiset käynnistyvät ennen uusien yhteisöllisten rakenteiden muodostumista. Samaan malliin ei voida enää jatkaa, ja pysyvää muutosta odotellessa usko parempaan huomiseen voi koitella todella monta perhettä ja kotia. 

Menneistä elämistä tulee heijasteita kodin ja toimeentulon menettämisistä niin kauan kuin rohkenemme kohdata menettämisen pelon itsessämme. On aika nostaa suomalaisten itsetunto sille kuuluvalle paikalle ja lopettaa huolehtimasta niistä asioista, joille emme kuitenkaan voi mitään. Taas ne asiat, joille voimme tehdä oman voitavamme, olkaamme rohkeita ja tarttukaamme härkää sarvista. Keskittämällä energiamme yhteen asiaan kerrallaan voimme selvitä yhteisönä paljon helpommin kuin hajottamalla energioitamme kaikkiin mahdollisiin kohteisiin. Siitä on seurauksena vain kaaos, joka ei edistä kenenkään hyvinvointia.

Lähimenneitten elämien karmaa joutuvat kohtaamaan ennen kaikkea Kauriit ja aktiivisin aika vuonna 2019 on juhannuksesta syksyyn saakka. Haasteitten läpikäymistä tulee eteen myös Ravuilla, Oinailla ja Vaaka-merkkisillä ihmisillä muita enemmän.

Vuoden 2020 alussa tapahtuu pysyvämpi muutos parempaan, kun Saturnus tekee tarkkaa yhtymää Pluton kanssa. Uusi tukevampi ja turvallisempi torni pystytetään kaikkien parhaaksi. Toivottavasti silloin olemme ymmärtäneet antaa anteeksi itsellemme ja muille omat kasvattavat kokemuksemme varsinkin työelämässä. Vähän ennen tammikuun puolta väliä syntymäpäiväänsä viettävät ovat eniten tämän muutoksen kohteena.

Saturnuksen vaikutuksen piirissä olevilla henkilökohtainen kilvoitteleminen ja kärsivällinen työ palkitaan, koska kauriilla on mahdollisuus muuttua vuorikauriiksi pitkäjänteisen henkisen harjoittamisen tuloksena. Valaistuminen mahdollistuu tässä Saturnus-sijainnissa parhaiten sekä yksilöinä että kansakuntina.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments