Blogi‎ > ‎

Saturnus siirtyy Jousimiehen merkkiin jouluaattona

lähettänyt Jatta Jäänummi 23.12.2014 klo 13.34   [ 23.12.2014 klo 13.38 päivitetty ]
Saturnus siirtyy Jousimiehen merkkiin jouluaattona 2014 ja viipyy merkissä 20.12.2017 asti lukuun ottamatta kesällä -15 tapahtuvaa Saturnuksen paluuta vielä Skorpioni-merkin puolelle 16.6. – 18.9.2015. Koska Saturnuksen orbi on laajin kaikista, niin Saturnuksen vaikutus koskettaa Jousimies-painotteisia ihmisiä koko tämän yllä mainitun ajanjakson. Nämä ihmiset joutuvat kohtaamaan tämän Saturnus-sijainnin aikana oman totuutensa lakiasioiden, eri uskontojen ja/tai filosofioiden kautta. Saturnus tukee oikeudenmukaisia ja tasa-arvoisia ratkaisuja. Jousimiehen vapaus pitää ansaita yhteisöjen asettamien sääntöjen ja luottamuksen kautta.

Jos sinulla on Aurinko, Kuu, Merkurius, Venus ja/tai Mars Jousimiehen merkissä, niin olet ko. henkilö. Saturnus koskettaa myös niitä yksilöitä, jotka ovat nousevalta merkiltään Jousimiehiä tai heidän urapisteensä sijaitsee juuri tässä merkissä.

Saturnuksen supistamispyrkimykset eivät ole oikeuksissaan Jousimiehen vapautta rakastavassa merkissä. Jousimies kun kulkee omia polkujaan vapaana kuin taivaan lintu, ja Saturnus taas haluaa rajoittaa kulkemiset minimiin. On mielenkiintoista nähdä, miten Saturnuksen rajoittavat vaikutukset näkyvät ulkomaan matkailussa.

Saturnuksen kiteyttävä vaikutus näkyy myös ihmisten pyrkimyksinä keskittää omia mielenkiinnon kohteita vain niihin intresseihin, jotka antavat itselle eniten. Sitä kautta siitä hyötyvät myös kanssamatkustajat, koska erikoistuminen ja syvällisempi perehtyminen tiettyyn asiaan lisää yhteisön yhteistä tietämystä, kun tätä tietämystä jaetaan Jousimiehen positiivisuudella ja avarakatseisuudella kaikille kiinnostuneille.

Haastavimmillaan Saturnus voi olla silloin, kun löydät itsesi lakituvasta asiaasi ajamassa vastustajaasi vastaan ja sinusta tuntuu siltä kuin matto vedettäisiin jalkojesi alta. Silloin joudut totisesti pohtimaan omaa totuuttasi ja tarkentamaan sitä kuunnellen sydämesi ääntä. Asioillahan on yleensä kaksi puolta – siis kaksi erilaista totuutta vastakkain. Kumman totuus voittaa, vai löydetäänkö molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu? ”Parempi laiha sopu kuin lihava riita” on vanhemman polven käyttämä sananparsi, joka pitänee vielä nykyäänkin useimmissa tapauksissa paikkansa.

Saturnuksen energiat riittävät vain tarpeellisten ja itselle hyvää tuovien asioiden suorittamiseen. Siksi laaja-alainen sinne tänne ryntäily kannattaa siirtää tuonnemmaksi ja keskittyä oleelliseen tämän Jousimies-sijainnin aikana. Saturnus opettaa meitä henkisesti, ja jos et ole vielä löytänyt omaa totuuttasi, niin sinulle avautuu mahdollisuuksia, joiden kautta voit kiinnostua juuri sinun ismistäsi.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments