Blogi‎ > ‎

Tervetuloa uuteen blogiini

lähettänyt Jatta Jäänummi 30.10.2014 klo 5.11   [ 30.10.2014 klo 5.46 päivitetty ]
On ihanaa aloittaa oman blogin kirjoittaminen. Blogissani käsittelen astrologiaan ja elämään yleensä liittyviä aihealueita, jotka minua kiinnostavat. Mm. astrologia on niin monimuotoinen ja mielenkiintoinen asia, että haluan jakaa ajatuksiani siitä myös sinun kanssasi - lukijani.

Aiheet nousevat yleensä tämän hetken tähtitaivaalla tapahtuvista rytmisistä liikkeistä. Jos esimerkiksi joku hitaampi planeetta on vaihtamassa merkkiä, perääntyy tai koskettaa jollakin tavalla minua itseäni, niin silloin vahva Merkuriukseni saa luvan laittaa ylös ajatusteni aallokosta nousevaa pohdittavaa luettavaksesi.

Ajatusten herraksi pääseminen ja niiden selkiytyminen ovat minulla vasta lapsen kengissä. Siihen auttaa hiljentymisen opettelu ja meditaatio tosi paljon. Silloin minulla on mahdollisuus kuunnella, mitä Luojalla on minulle kerrottavaa. Nimittäin rukous on minun puhetta Jumalalle ja hiljentyminen taas on Jumalan puhetta minulle.

Olen viime aikoina huomannut, miten suuri vaikutus ajatuksillani on elämääni. Ja siksipä on ensiarvoisen tärkeää ajatella positiivisesti kaikesta ja kaikista, mitä kohtaan elämässäni. Kun huomaan ajattelevani negatiivisesti jostakin asiasta tai ihmisestä, niin ei mene kauaakaan, kun saan bumerangina takaisin ja vieläpä moninkertaisesti sen, mitä universumille olen lähettänyt. Samoin on myös positiivisten asioiden suhteen. Kun ajattelen myönteisesti jotakin, niin tämäkin tulee takaisin, mutta runsaan siunauksen kera.

Positiivinen ajattelu liitettynä kiitollisuuteen moninkertaistaa toiveeni, jonka lähetän eetteriin. Raamatussakin sanotaan: ”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon.” Jos esimerkiksi minulla on vanha auto, joka reistailee, niin huonon auton manaamisen sijaan voin olla kiitollinen siitä, että auto on kuljettanut minua paikasta toiseen monet vuodet. Universumi kuulee rukoukseni ja voi olla niin, että saan tilalle luotettavan auton, koska samanlainen vetää puoleensa samanlaista.

Ole siis sinäkin kiitollinen kaikesta siitä, mitä olet saanut, niin siten saat paljon enemmän kuin pystyt edes kuvittelemaan. Kuinka monesti me huomaamme kiittää terveydestä, kun olemme kunnossa? Tämä asia tuppaa unohtumaan, kun mikään ei vaivaa kroppaamme. Mutta kun sairastumme, pyydämme apua, jonka pitäisi tulla välittömästi, vaikka tällä saattaa olla syvällisempi viesti meille hidastaa vauhtia, kuunnella sisintämme ja vaihtaa kulkumme suuntaa. Saturnus, paras oppi-isämme henkisesti, on tämän sielunpolkumme kontrolleri. Kun pysymme itse suunnitellulla tiellämme – olipa se sitten kuinka kapea tai leveä tahansa – niin Saturnus antaa meidän mutkitella puuttumatta peliin. Mutta auta armias, jos sooloilemme ojan puolelle, niin Saturnuksen on puututtava peliin ja palautettava meidät sielunsuunnitelmaamme. Saturnus muistuttaa meitä olemassa olostaan mm. luuston, hampaiden, nivelten ja ihon kautta. Nauti hiljaisuudesta, kuuntele sisäistä ääntäsi ja toimi sen mukaan, niin tulet huomaamaan, että elämä muuttuu paljon helpommaksi taivaltaa.

Sydämellä ja lämmöllä,


Comments