Blogi‎ > ‎

Toiveista ja unelmista

lähettänyt Jatta Jäänummi 25.11.2014 klo 2.11   [ 25.11.2014 klo 11.57 päivitetty ]
Aika yksitoikkoiselta elämä tuntuu, jos ihminen ei osaa unelmoida tai toivoa itselleen parempaa elämää. Mikä se on, joka saa ihmisen ajattelemaan negatiivisesti tulevaisuudestaan? Ovatko ne toistuvat pettymykset, joita on kohdannut aikaisemmin vai lapsena saadut sananparret, jotka ovat iskostuneet syvälle sisimpään: ”Itku pitkästä ilosta!” tai ”Joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa!”

Positiivisuus on opittavissa oleva asia, kun oikein haluaa muuttaa elämänsä suuntaa. Joillekin astrologisille merkeille positiivisuus on ominaista ja näistä merkeistä yliveto on Jousimiehen merkki. Jousimiestä hallitsee planeettaperheestä suurin ja mahtavin onnen planeetta Jupiter. Jos olet Aurinko-merkiltäsi Jousimies, niin luontaisesti omistat positiivisen asenteen elämään. Ei niin takkuista juttua tulekaan, ettet näe sen läpi auringon paistavan risukasaankin.

Joka toinen astrologinen merkki on ulospäin suuntautunut ja positiivisesti varautunut: Merkit ovat Oinas, Kaksoset, Leijona, Vaaka, Jousimies ja Vesimies, jotka edustavat joko tulta tai ilmaa elementeiltään. Näiden merkkien edustajien on helpompi asennoitua elämään positiivisesti verrattuna sisäänpäin kääntyneiden merkkien edustajiin. Onneksi kaikilla meillä on viisi henkilökohtaista planeettaa, jotka voivat olla kaikki eri merkeissä tai ainakin osa planeetoista on positiivisesti varautuneissa merkeissä. Nämä henkilökohtaiset planeetat ovat Aurinko, Kuu, Merkurius, Venus ja Mars.

Ajatuksin luomme tulevaisuutemme. Se, mitä nyt ajattelemme, sitä tulemme saamaan tulevaisuudessa. Olisiko syytä tehdä ”ullakon” siivous, jos ajatuksemme kallistuvat useimmiten negatiivisten asioiden puoleen? Kun ajattelet itsestäsi ja muista kanssamatkaajistasi positiivisesti, niin tulet saamaan sellaisia asioita, joista on itselle ja muillekin valtavasti iloa.

Minä olen joutunut opettelemaan positiivista ajattelua monen vuoden ajan ennen kuin se alkoi luonnistua. 2008 syksyllä kävin kurssin, jossa opetettiin päiväkirjan kautta luomaan positiivisuutta omaan tulevaisuuteen. Kurssilla vahvistettiin omaa tulevaisuuden unelmaa mm. kirjoittamisen, musiikin, voimaliikkeen ja voimasanan avulla. Valitsin kaksi päätöstä, joita kohti halusin mennä ja molemmat ovat toteutuneet täydellisesti. Toteutuneen päätöksen tilalle voin valita aina uuden tavoiteltavan asian.

Jokainen päivä tutun musiikin soidessa tehdään sille päivälle suunnitelma, joka kirjataan päiväkirjaan ja toteutetaan sen päivän aikana. Tällä tavalla vahvistetaan niiden kahden päätöksen onnistumista, jotka sillä hetkellä ovat listattu toteutettaviksi toiveiksi. Kun toteutat pienet kirjatut asiat päivittäin, niin samalla tavalla pystyt sitoutumaan ja myös toteuttamaan suuremmatkin toiveet.

Toiveet ja unelmat tulee nähdä koko ajan jo toteutuneina ja tuntea vahvasti se tunne, jonka unelman toteutuminen saa itsessä aikaan. Käytä aina preesens-muotoa esimerkiksi: ”Minulla on mökki.” Usko myös se, että sinulla on jo mökki. Älä lisää koskaan ajan määreitä, kuten pian, jonkun ajan kuluttua, jne., koska silloin toiveesi pakenee aina tulevaisuuteen juuri sen ajan verran, minkä olet toiveeseesi lisännyt. Kun vahvistat toiveitasi kuvan, kiitollisuuden tunteen, ajatuksen, kirjoittamisen, ääneen sanomisen, musiikin ja/tai voimaliikkeen avulla, niin toiveen toteutumisen mahdollisuus moninkertaistuu. 

Ole aina vahvasti sitoutunut siihen, mitä toivot. Kun määrität mahdollisimman selkeästi toiveesi, niin silloin henkimaailma ja varsinkin enkelit pystyvät auttamaan ja tukemaan sinua 100 prosenttisesti. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten toiveesi toteutuu. Sinulle riittää usko siitä, että toiveesi on totta ja henkimaailma pitää lopusta huolen. Monesti toiveesi toteutuu paljon paremmin kuin koskaan pystyt itse edes sitä kuvittelemaan. Minulle on ainakin käynyt näin monen monta kertaa. Onnea unelmillesi!

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments