Blogi‎ > ‎

Uranus, Kiiron ja Jupiter vaihtavat merkkiä vuonna 2018

lähettänyt Jatta Jäänummi 26.2.2018 klo 4.31   [ 26.2.2018 klo 5.15 päivitetty ]
Vuosi 2018 tuo monentasoisia muutoksia, kun Uranus, Kiiron ja Jupiter siirtyvät seuraavaan merkkiin tähtitaivaalla. Saturnushan siirtyi omaan merkkiinsä Kauriiseen jo joulukuun loppupuolella viime vuonna.

Haavoittunut parantaja Kiiron vaihtaa Kaloista Oinaaseen 17.4.2018. Kiiron käy vielä Kalojen puolella syyskuun lopusta helmikuulle 2019 asti. Seuraavat kahdeksan vuotta Kiironilla on mahdollisuus parantaa parhaiten Oinas-tyyppejä Auringon kautta silloin, kun Kiiron tekee yhtymää syntymäkartan Auringolle. Haavat, joista sinulla on mahdollisuus parantua, ovat joko sinua itseäsi koskevia tai isäsuhteeseesi liittyviä. Ole armollinen itsellesi ja anna anteeksiannon tapahtua, että voisit parantua ja eheytyä. Lisäksi Kiironin paluu on ajankohtaista heillä, joiden syntymäkartan Kiiron sijaitsee Oinaan merkissä. Kiironin paluun kokevat kaikki noin 49 – 51-vuotiaina ja toisen paluun kokevat he, jotka elävät satavuotiaiksi.

Kosminen planeetta Uranus on kulkenut hektisen Oinas-merkin läpi viimeiset seitsemän vuotta ja siirtyy rauhalliseen Härän merkkiin 15.5.2018. Oinaassa on ihmisten ollut hyvä aloittaa rohkeasti jotakin merkittävää elämässään, jolloin he ovat vapauttaneet itsensä kahleista, jotka eivät enää ole palvelleet heitä. Tämä merkin vaihdos auttaa ihmisiä toteuttamaan ja konkretisoimaan rauhassa niitä asioita, jotka hän Oinaan energioissa valitsi. Uranus palaa vielä Oinaan puolelle neljäksi kuukaudeksi marraskuun 7. päivästä aina seuraavan vuoden maaliskuun 7. päivään, jolloin Uranus siirtyy pysyvämmin Härkään.

Sosiaalinen onnen planeetta Jupiter siirtyy omaan merkkiinsä Jousimieheen 8.11.2018 ja viipyy merkissä noin vuoden verran. Nyt saat oikeutusta itsellesi eli saat niittää positiivista karmaa sen mukaan, miten olet aikaisemmin rohjennut toimia rehellisesti ja oikeudenmukaisesti muita ihmisiä kohtaan. Sinä voit puhtain mielin olla esimerkkinä heille, jotka vielä etsivät omaa totuuttaan. Kun toimit samalla tavalla kuin puhut, ihmiset luottavat sinuun täydellisesti. Jos taas sanasi kertovat muuta kuin tekosi, niin jäät kiinni alta aikayksikön ja luottamuksen perään on turha haikailla.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments