Blogi‎ > ‎

Uranus Oinaassa yhtymässä Aurinkoon 9.4.2016

lähettänyt Jatta Jäänummi 9.4.2016 klo 5.31   [ 9.4.2016 klo 5.55 päivitetty ]
Uranus Oinaassa:
29.5.2010 – 14.8.2010
13.3.2011 – 15.5.2018
7.11.2018 – 6.3.2019

Äkillisten muutosten tekijä ja aikansa eläneistä malleista vapautusta tuova Uranus viipyy Oinaan tulisissa energioissa tällä kertaa noin 7 vuotta yhtäjaksoisesti. Lisäksi Uranus on piipahtanut Oinaan merkissä jo kesällä 2010 toukokuusta elokuuhun sekä tulee perääntymään Oinaan merkkiin takaisin marraskuusta -18 aina maaliskuulle -19 saakka, jolloin sen on aika siirtyä pysyvämmin hitaisiin härkämäisiin energioihin.

Uranus Saturnuksen tavoin jaksottaa ihmisen elämää 7 vuoden jaksoihin, jotka vastaavat Uranuksen liikkeitä 12 eri merkissä. Uranuksen kierto eläinradan ympäri kestää siis 12 x 7 vuotta eli 84 vuotta yhteensä, milloin Uranus palaa astrokartalla alkuasetelmaansa. Saturnuksen 7 vuoden periodit taas kertovat haastavista transiiteista ihmisen elämässä, kun Saturnus neliöi, opponoi ja neliöi uudelleen itseään, kunnes Saturnus palaa lähtökuoppiinsa eli samaan pisteeseen, missä se on sijainnut syntymän hetkellä astrologisella kartalla.

Raamatussakin puhutaan seitsemästä lihavasta vuodesta ja seitsemästä laihasta vuodesta. Löytyisikö tässä kohden vastaus Uranuksen eri merkkisijainneista? Maskuliiniset ulospäin suuntautuvat energiat toisivat uutta parempaa ja feminiiniset sisäänpäin kääntyneet energiat taas pitäisivät meidät aloillaan enemmän tutussa ja turvallisessa kuin mitä hyppy tuntemattomaan voi tuoda tullessaan.

En ihmettele yhtään näitä politiikastakin tuttuja äkillisiä takinkääntötemppuja, jotka saavat ihmiset nousemaan barrikadeille puolustamaan oikeuksiaan. Uranuksen tehtävä on tuulettaa kunnolla, että hitaimmatkin yksilöt hoksaisivat omat oikeutensa. Uranus kuuluttaa vapautta, veljeyttä ja tasa-arvoa, mitä myös Ranskan suuri vallankumous Uranuksen löytymisen aikoihin edusti.

Aurinko yhtyy Uranuksen kanssa tänä vuonna 9.4. Oinaan merkissä. Kaikki 8. – 11.4. syntyneet ihmiset kohtaavat yllättäviä muutoksia elämässään. Muutoksia ei voi millään etukäteen arvata, koska ne tulevat aina ilmoittamatta tai varoittamatta mitenkään. Uranuksen tehtävä on riipaista ihminen pois rakentamistaan ahdistuksen kahleista vapauteen ja riippumattomuuteen. Auringon huonesijainti antaa viitteitä siitä, mitkä asiat ovat eniten muutoksen kohteina. Oinas tuo aina uuden alun ja tässä tapauksessa se on vapaus jostakin. Oletko valmis siinä mielessä, että hyppy tuntemattomaan voisi toteutua? Kun rohkenet ottaa tämän kvanttihypyn, niin elämän suunta muuttuu ja Uranuksen kosmiset energiat ovat käytettävissäsi kaikkien ihmisten parhaaksi ja maapallon yhteisöllisyyden kehittämiseksi.

Suunnan tarkistukset koskevat myös Aurinko-merkiltään Rapuja (11. – 13.7.), Vaakoja (12. – 14.10.) ja Kauriita (10.1. – 12.1.). Taas ravistellaan etupäässä johtotehtävissä olevia tai niihin pyrkiviä ihmisiä, että työelämä uudistuisi kaikkien ihmisten parhaaksi. Onkohan nyt Indigo-lasten vuoro ottaa johtotehtävät käsiinsä ja puhdistaa kunnolla pölyttyneitä rakenteita ja uudistaa ne totaalisesti? Uranus-yksilö ei koskaan piittaa siitä, mitä muut ajattelevat, vaan uskaltaa olla erilainen – ei missään nimessä joukkosielu tai epämukaviin olosuhteisiin sopeutuja. Hän uskaltaa puolustaa niitä, jotka ovat heikompiosaisia ja tarvitsevat vahvoja johtajia.

Jos sinulla on henkilökohtaisia planeettoja Oinaan merkissä, niin Uranuksen tuulahdukset uudistavat myös rakkauselämääsi (Venus), toimiasi (Mars), viestintääsi (Merkurius) ja tunteitasi (Kuu). Jos kiinnostuit oman karttasi Uranus-vaikutuksista, niin ota yhteyttä. Voin tehdä sinulle astrotulkinnan sinun karttasi kokonaisuudessaan huomioiden.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments