Blogi‎ > ‎

Uranus vapauttaa

lähettänyt Jatta Jäänummi 25.8.2016 klo 4.37   [ 25.8.2016 klo 5.56 päivitetty ]
Päivän kartan (25.8.2016) perusteella Uranus haastaa meitä kohtaamaan tiedostamattomat pelkomme. Pelot kohdistuvat rakkauskäsitykseemme, miten uskallamme toteuttaa omia haaveitamme, tai miten annamme alistaa itseämme ja haavoittua yhä uudelleen samanlaisista asioista vuodesta toiseen. Jupiter on yhtymässä rakkauden planeetta Venukseen ja sen tehtävänä on tuoda onnea kaikkiin niihin uusiin rohkeisiin asioihin, jotka edistävät vapautta elämässämme. Myös kommunikoinnin planeetta Merkurius sijaitsee samoissa asteissa Neitsyen merkissä kuin Venus ja Jupiter. Kaiken lisäksi kaikki menneistä elämistä tulevat pelkoreaktiot ovat täysin turhia – jo menneissä elämissä kohdattuja – nyt vain heijasteita sen vuoksi, että vapautuisit noista turhista peloistasi.

Sinussa itsessäsi - sinun kehossasi lymyävät nämä pelot niin kauan, kunnes uskallat ne pintaan nostaa ja läpikäydä. Sinä sydämessäsi tiedät, mikä mättää, jos kuuntelet sisäistä viisauttasi aivan kaikessa rauhassa. Jos et uskalla ottaa arkoja asioita puheeksi, niin kirjoita ne ylös ja lähetä oikea kirje (ei tekstiviestiä) sille ihmiselle, jonka kanssa haluat asiasi kuntoon.

Venus ja Jupiter Neitsyessä on itsen parantumisen aikaa. Voit tutkiskella ja analysoida itseäsi suurennuslasilla, mutta älä jätä asiaa keskeneräiseksi, vaan armahda itseäsi, hyväksy itsesi, arvosta itseäsi ja anna anteeksi itsellesi, niin silloin pystyt myös rakastamaan itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Kun rakastat itseäsi, niin silloin vedät rakkautta puoleesi myös muitten taholta. Kun rakastat itseäsi, niin silloin pystyt rakastamaan myös muita ilman ehtoja, ilman syytöksiä.

Uranus Oinaassa on aloittamassa aivan uuden aikakauden sinun elämässäsi, kun saavutat vapauden olla arvostelematta kanssamatkustajiasi. Tämän vapaus vaatii sinulta rohkeutta ottaa uusi suunta elämässäsi ja nostaa pintaan ne tiedostamattomat pelot, jotka kehosi osoittaa. Kaikenlaiset kosketukseen perustuvat auttamismenetelmät – esimerkiksi äänimaljahieronta on yksi niistä hyvistä menetelmistä, mikä voi aktivoida kehossasi näitä turhia pelkoja. Nyt on vielä pari viikkoa aikaa Jupiterin ollessa Neitsyessä parantaa omaa hyvinvointia ratkaisevasti. 9.9. Jupiter siirtyy Vaakaan, jolloin ihmissuhteissa voit kohdata onnistumisia sen mukaan, miten olet tullut sinuiksi itsesi kanssa Jupiter Neitsyessä -vuoden aikana. Tarjoan äänimaljahierontoja 30 € ale-hintaan  aina torstaihin 8.9. saakka.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments