Blogi‎ > ‎

Uusikuu Kauriissa 17.1.2018

lähettänyt Jatta Jäänummi 13.1.2018 klo 5.46
Tähtitaivaalla oleva uusikuu on Kauriin merkissä17.1.2018 ja koskettaa eniten juuri näinä aikoina syntymäpäiviään viettäviä ihmisiä. Jos tunteesi ja toimintasi ovat selvässä ristiriidassa keskenään, niin asialle kannattaa tehdä jotain.  Kaikki se toiminta, joka tuottaa iloa, on hyväksi sinulle. Mutta jos sinua ahdistaa oma toimintasi tai pelkäät yllättäviä muutoksia työssäsi, niin kannattaa pysähtyä kuuntelemaan omaa sisintäsi, mitä se sinulle viestittää. 

Vain työ, joka antaa sinulle muutakin kuin rahaa vastineeksi, tyydyttää sinua. Ole rohkea ja kohtaa omat esteesi siitä, miksi pelkäät lähteä uutta kohti. Tämä on itseluottamusta vaativa valinta, joka sinun on itse punnittava ja hyväksi havaittava. Sinulla on jo rakenteet valmiina, kunhan hyvänä organisaattorina ja järjestyksen mestarina laitat palikat aivan uuteen järjestykseen – omanlaiseesi, niin huomaat, kuinka pienellä vaivalla saat tehdä työtä, joka antaa sinulle vapauden, onnistumisen iloa ja palkitsee sinua myös henkisesti.

Kun teet työtä sydämelläsi, niin voit kasvattaa omanarvontuntoasi ja vapautua liiasta huolehtimisesta sekä parantua riippuvuuden tunteesta itsessäsi. Voit kokea, että olet oikeasti vapaa ja riippumaton kenestäkään muusta.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments