Blogi‎ > ‎

Venus, Mars, Aurinko ja Jupiter

lähettänyt Jatta Jäänummi 26.9.2016 klo 9.58   [ 12.11.2017 klo 10.47 päivitetty ]
Venus Skorpioniin, Mars Kauriiseen sekä Aurinko ja Jupiter Vaa'assa

Merkin vaihdot aloitti Venus perjantaina, kun siirtyi omasta merkistään Skorpionin merkkiin. Venus Vaa’assa on ollut positiivisten ihmissuhteiden aikaa ja rakastumiset ovat olleet mahdollisia. Toinen on huomioitu hyvin ja kohteliaisuussäännöistä on pidetty kiinni. Ovatko nämä diplomaattiset kohtaamiset olleet aitoja, punnitaan silloin, kun Venus siirtyy Skorpioniin ja totuus paljastuu? Skorpioni Venus näkee syvemmälle ja tarkemmin kuin mikään muu eläinradan merkki. Vaa’an taito hillitä itsensä konfliktitilanteissa ja ongelmien siirtäminen tuonnemmaksi, ei armahda yksilöä enää Skorpionin puolella. Keskeneräiset rakkaushuolet ja ihmissuhdeongelmat nostetaan pintaan eittämättömästi tässä Venuksen sijainnissa. Käsittelemättömät asiat on kohdattava silmästä silmään.

Mars taas vaihtaa merkkiä huomenissa, kun Jousimiehen ulospäin suuntautuneet energiat vaihtuvat Kauriin tosikkomaisiin haasteisiin. Nyt on puurtamisen aika käsillä ja on todella hyvä aika luopua vanhoista rakenteista ja luoda perusta huolella ja säntillisyydellä jollekin uudelle konkreettiselle asialle. Kaurishan käyttää energiansa aina hyödylliseen ja tarpeelliseen ja odottaa siitä mainetta ja kunniaa itselleen. Merkkivaihdoksen mukana juhliminen ja matkusteleminen saavat jäädä ja sitä myöten Camel bootsit joutavat nurkkaan, sillä tilalle on otettava työturvallisuuskengät ja vaativa työ. Jos olet urheilija, niin Mars Kauriissa edustaa kovaa treeniä ja pitkäjänteistä harjoittelua. Kauriin merkissä laaditun perusohjelman aloittamisen seurauksena voit saavuttaa menestystä vajaan kahden vuoden päästä Marsin siirtyessä taas onnea tuottavan Jupiterin hallitsemaan Jousimiehen merkkiin.

Aurinko ja Jupiter ovat tänään olleet tarkassa yhtymässä Vaa’an merkin alkuasteilla. Tämä positiivinen kuvio antaa eniten ilmaelementin edustajille, jotka ovat syntyneet tammi-, touko- tai syyskuun loppupuolella. Siis Vesimiehet, Kaksoset ja Vaa’at, jos huomaatte ympärillänne positiivisia asioita, niin Jupiterin laajennuspyrkimykset vaikuttavat teihin näinä aikoina todella paljon. 

Voin kertoa omakohtaisen kokemuksen eiliseltä päivältä. Kävin eilen kahdella eri ekopisteellä ja molemmissa tapauksissa huomasin Molok-syväastioiden vieressä muovipusseja, jotka olivat täynnä pantillisia tölkkejä ja pulloja. Minulle raha tuli kuin tarjottimella. Keräsin muovipussit autoon ja vein ne lähimpään kauppaan. Toisaalta voin myös ajatella niin, että viimeiset vuodet olen kehittänyt meidän kodin jätejärjestelmän niin toimivaksi, ettei sekajätteisiin tule meillä paljon mitään – siis kierrätämme lähes kaiken. Siitä ahkerasta työstä sain nyt maailmankaikkeudelta huomionosoituksen ”helppona rahana”. Pidä sinäkin ilmaelementin edustajana silmäsi auki näinä päivinä, äläkä kävele onnesi ohi, koska positiivinen kolmioaspekti tai yhtymä saattaa tehdä meistä laiskoja huomaamaan onnen pipanat polkujemme varrella.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments