Blogi‎ > ‎

Venus Skorpionissa

lähettänyt Jatta Jäänummi 12.11.2017 klo 10.29
Rakkauden planeetta Venus ja onnen planeetta Jupiter ovat nyt Skorpionin vahvassa merkissä tarkassa yhtymässä (13.11.2017) keskenään. Venus ei yleensä viihdy Skorpionissa, koska kauneutta ja harmoniaa rakastava Venus ei tykkää siitä, jos hänen herkkäuskoisuuttaan käytetään hyväksi millään tasolla. Nyt kuitenkin Jupiter tuo onnea ja laajentaa Venuksen herkkyyttä vaistota ne onnen onkijat, jotka haluavat alistaa ja käyttää valtaa rakkauden nimissä.

Syväluotaavan Skorpionin syleilyssä Venus tutkii omaa itseään ja sitä, kuinka hän pystyy rakastamaan itseään. Jos Skorpioni Venus ei hyväksy itseään juuri sellaisena kuin on, niin kukaan muukaan ei sitä tee Venuksen puolesta. Kun alistut uhrin asemaan, niin sinua kohdellaan sen mukaisesti. Olet uhri niin kauan kuin suostut olemaan toisten pelinappula. Kelpaat yhden yön kumppanuuksiin, mutta pysyvämpää suhdetta tai arvostusta rakkauselämässäsi et tule saamaan niin kauan kuin anot hyväksyntää itsesi ulkopuolelta.

Kun opettelet katsomaan laajemmin omaa elämääsi ja omaa sydäntäsi, niin sieltä löydät vastaukset siihen, miksi et rakasta itseäsi tarpeeksi. Tässä ei kuitenkaan ole kysymys itserakkaudesta, vaan oman sielun rakastamisesta tässä elämässä. Skorpioni Venus on tullut opettelemaan rakastamisen taitoa, ja niitä oppiläksyjä hän joutuu läpikäymään elämänsä aikana niin kauan kuin hän itse oivaltaa luopua mustasukkaisuuden tunteistaan ja toisen manipuloinnin tarpeestaan.

Kun Venus Skorpionissa kokee toisen yksilön taholta seksuaalista väkivaltaa tai muita rankkoja kokemuksia, jotka vievät hänet syviin syövereihin, niin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nousta sisäisesti uudistuen pinnalle paljon vahvempana kuin aikaisemmin. Skorpionin vahvuus rakkauselämässäsi auttaa sinua tunnistamaan omat tarpeesi arvostaa ja kunnioittaa omaa seksuaalisuuttasi ja koskemattomuuttasi. Sinä yksin rajaat sen, kuinka sinua kohdellaan tai kosketellaan. Olet itse oman kehosi valtiatar, mitä toisten on kunnioitettava. Voit katsoa itseäsi peilistä ja sanoa: ”Rakastan ja arvostan sinua (oma nimesi) juuri sellaisena kuin olet.” Kun uskot siihen, mitä itsellesi sanot, alat vetää rakkautta puoleesi, ja partnerisikin alkaa arvostaa ja rakastaa sinua.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments