Blogi‎ > ‎

Vuosi 2017 astrologian valossa

lähettänyt Jatta Jäänummi 12.1.2017 klo 3.41
Jupiter siirtyy seuraavaan merkkiin Skorpioniin lokakuun 11. päivänä. Jupiterin viipyy kussakin merkissä noin vuoden verran. Jupiterin teema Vaa’assahan on onnelliset ihmissuhteet ja niistä iloitseminen. Jupiter edustaa positiivista karmaa elämässämme. Miten sinun ihmissuhteesi ovat parantuneet viime syyskuun jälkeen? Onko positiivisia ihmissuhteita tullut lisää? Lokakuulle asti sinulla on mahdollisuus hoitaa ja parantaa ihmissuhteitasi helposti. Tämän jälkeen Jupiterin edetessä haastavampaan Skorpionin merkkiin joudut kohtaamaan ne ihmissuhdeongelmat, joiden eteen et tehnyt mitään ”etsikkoaikanasi”.

Vuoden loppupuolella Saturnus-planeetta siirtyy omaan merkkiinsä Kauriiseen noin 2,5 seuraavaksi vuodeksi. Joulukuussa (21.12.2017 tarkalleen) Jousimiehet voivat huokaista helpotuksesta, sillä heidän Saturnus-oppiläksynsä on käyty läpi tällä erää. Saturnus edustaa negatiivista karmaa elämässämme ja karman sovitus voi tuntua todella raskaalta, koska Saturnuksen vaikutus Jousimies-painotteisiin ihmisiin kestää yhtä kauan kuin planeetta on Jousimiehessä. Oman totuuden löytäminen on vielä tapetilla tämän vuoden verran ennen kuin Saturnuksen teema vaihtuu työelämän rakenteita koskevaksi.

Uranus sijaitsee Oinaan merkissä tammikuun alussa 20,5 asteessa, elokuun alkupäivinä 28,5 asteessa, jolloin Uranus aloittaa perääntyvän vaiheensa ja kestää vuoden loppuun asteiden ollessa silloin 24,5 astetta. Jos sinulla sijaitsee henkilökohtaisia planeettoja 20,5 – 28,5 asteen välillä esimerkiksi johtomerkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris), et selviä yllätyksittä tästä vuodesta.

Neptunus sijaitsee omassa merkissään Kaloissa. Vuoden alussa noin 9,5 asteessa, kesäkuussa vähän yli 14 astetta, jolloin Neptunus alkaa retroilla marraskuulle asti ja on vuoden lopussa vajaa 12 astetta Kaloja. Jos sinulla on henkilökohtaisia planeettoja 9,5 – 14 asteen välillä Kaksosissa, Neitsyessä, Jousimiehessä tai Kaloissa, Neptunus haastaa sinut valitsemaan henkisyyden hämärtymisen sijaan tai inspiraation harhakuvitelmien tilalle.

Pluto sijaitsee Kauriissa vajaassa 17 asteessa vuoden alussa, huhtikuussa ollen 19,5 asteessa, jolloin se alkaa perääntyä syyskuulle asti ja vuoden lopussa planeetta on edennyt vajaaseen 19 asteeseen. Jos sinun henkilökohtaiset planeetat sijaitsevat 17 – 19,5 astetta Kaurista, niin pysyviä muutoksia on tiedossa tämän vuoden aikana. Myös selviä suunnan tarkistuksia kohtaavat Oinaat, Ravut ja Vaa’at, jos nuo edellä mainitut asteluvut täsmäävät heidän henkilökohtaisille planeetoilleen.

Kiiron sijaitsee vähän yli 21 asteessa Kaloja vuoden alussa, perääntymisen se aloittaa kesä-heinäkuun vaihteessa lähes 29 asteesta ja on vuoden lopussa noin 24,5 astetta Kaloja. Jos sinun Kiironisi sijaitsee 21 – 29 astetta Kaloja, niin Kiironin paluusi on ajankohtainen tänä vuonna. Kiiron-haavasi on parannettavissa, kruunuchakrasi voit avata turvallisesti ja sinulle avautuu mahdollisuus parantaa/opettaa niitä kanssakulkijoitasi, jotka kärsivät samanlaisista haavoista, joista sinä olet jo parantunut.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinua alkoi kiinnostaa oma astrologinen vuotesi. Olen valmis tulkitsemaan sinun karttaasi joko suullisesti tai kirjallisesti valintasi mukaan. Kartan tekoa varten tarvitsen sinun syntymäpäivämäärän, tarkan kellonajan sekä konkreettisen syntymäpaikkakunnan.

Sydämellä ja lämmöllä,
Jatta
Comments