Esittely


Olen Jatta Jäänummi – Aurinko-horoskooppeihin jo nuorena tutustunut persoona. Kuin korkeimman johdatuksesta lähdin vuonna 2002 ystäväni pyynnöstä ensimmäiselle astrologian kurssilleni. Sieltä sain lopullisen kipinän opiskella astrologiaa lähemminkin. Olen käynyt useita kursseja täällä pohjoisessa ja myöhemmin jatkanut opiskelua itsenäisesti alan kirjoista. Paras opettajani on kuitenkin ollut oma kartta ja sen kautta elämäntehtävän ja sielunsuunnitelman ymmärtäminen. Omien tämän elämän oppiläksyjeni oivaltaminen, haasteitteni kohtaaminen ja niiden läpikäyminen sekä syntymässä saamieni lahjojen tunnistaminen ja niiden käyttöön ottaminen kanssaihmisteni parhaaksi ovat auenneet kirkkaina minulle, kun olen tutkinut syvällisesti omaa astrologista karttaani.

Astrologian kursseja olen pitänyt vuodesta 2008. Minulla on ollut tähän mennessä neljä eri ryhmää, joiden kanssa olen saanut paneutua astrologian saloihin sopivan pienissä erissä. Kurssit ovat kunkin ryhmän osalta kestäneet kahdesta kolmeen vuotta. Olen huomannut, että opettaessaan saa itsekin todella paljon. Tästä syystä olen tykännyt kurssien pitämisestä ja niiden ansiosta olen mielestäni kehittynyt astrologian saralla.

Vuoden 2011 syyskuussa perustin sivutoimisen yrityksen. Tämän jälkeen olen toiminimelläni tehnyt astrologisia tulkintoja ja pitänyt aiheesta luentoja ja workshopeja. Astrologisia tulkintoja tehdessäni pyrin tulkitsemaan jokaisen yksilön kartan kokonaisuutena enkä vain yksittäisinä paloina, jolloin usein metsä jää näkemättä puilta. Analyysistä muodostuu synteesi, kun palaset loksahtelevat kohdalleen ja kokonaisuus hahmottuu näiden tekijöiden kautta.

Ihastuin ensikuulemalta äänimaljojen harmonisiin ääniin Taivaanvalkeissa Levillä muutamia vuosia sitten. Tämän innoittamana kävin ensimmäisen Peter Hess -kurssin äänimaljahieronnasta syksyllä 2013 Oulussa. Olen suorittanut kaikki tasokurssit ja lisäksi sointukylpyohjaajan kurssin. Pätevyyden Peter Hess -äänimaljahierontaan sain helmikuussa 2015. Äänimaljarentoutus on uusi aluevaltaus palveluntarjonnassani ja pidän siitä todella paljon. Uskon, että näille ihanille terveyttä ja hyvinvointia edistäville äänimaljojen soinnuille on yhä enemmän kysyntää tässä kiireisessä maailmassa ja sen fyysisiä ja henkisiä voimavaroja kuluttavassa elämänmenossa.