Tulkinnat

Suulliset astrologiset tulkinnat

Suulliset tulkinnat teen kotonani tulkittavan ollessa henkilökohtaisesti paikan päällä.

Suullisessa tulkinnassa keskityn henkilökohtaisiin planeettoihisi, nousumerkkiisi, ihmissuhde-, ura- ja kotipisteisiisi. Lisäksi katson erikoiskuvioiden kautta, mitkä asiat olet sielunsuunnitelmaasi kirjannut. Kuunsolmut paljastavat, mitä kohti sinun tulisi kulkea ja mistä asioista luopua tämän elämän aikana. Tärkeimpien planeettaylitysten eli ajan laatujen kautta voin kertoa sinulle, millaisia haasteita ja mahdollisuuksia tulet kohtaamaan tulevan vuoden aikana. Lisäksi käydään läpi tärkeimmät Kiironin kierron vaikutukset elämässäsi.

Suullinen transiittitulkinta keskittyy ainoastaan tärkeimpiin planeettaylityksiin astrokartallasi tästä hetkestä 1 – 2 vuotta eteenpäin. Ylityksiä syntymäkarttasi henkilökohtaisille planeetoille ja akseleille tekevät Pluto, Neptunus, Uranus, Saturnus ja Jupiter.

Suullinen parisuhdetulkinta, kun molemmat osapuolet ovat paikalla. Synastrian ja syntymäkarttojen perusteella katson, mitkä ovat suhteenne harmoniset ja haasteelliset tekijät ja miten voisit oppia tuntemaan ja ymmärtämään puolisoasi paremmin.

Suulliset tulkinnat on mahdollista saada myös CD:lle äänitettynä.

Pikatulkinnassa katson, mitä kartaltasi nousee esiin intuitiivisesti tai mitä itse haluat tietää kartastasi.

Aura-Soma-Astro-Tarot – workshopissa (6 - 8 osallistujalle) Aura-Soma -pullojen antamien viestien, astrologisen kartan ja Tarot-korttien avulla sinulla on mahdollisuus kasvattaa itsetuntemustasi, ymmärtää paremmin luonnettasi, kykyjäsi ja käyttäytymistäsi. Miten nämä kolme eri menetelmää tukevat toisiaan henkisessä kasvussamme ja elämämme haasteissa? Workshopissa saat selville, mikä planeetta vaikuttaa tällä hetkellä eniten elämääsi ja mitkä Aura-Soma -pullot tai värit auttavat tämän planeettavaikutuksen läpikäymiseen.  Workshopin vetäjinä toimivat astrologi Jatta Jäänummi ja Aura-Soma -konsultti Maikku Jokela-Räsänen.

Kirjalliset astrologiset tulkinnat

Kirjalliset tulkinnat laadin itse ja toimitan ne joko sähköpostitse tai postin kautta tilaajalle. Teen kirjallisia tulkintoja vain henkilöstä itsestään tai hänen alaikäisistä lapsistaan. Lisäksi teen kirjallisia tulkintoja lahjaksi, jotka toimitan aina suljetussa kirjekuoressa tilaajalle vastaanottajalle avaamattomana annettavaksi.

Kirjallisen tulkinnan kirjoitan juuri sinun yksilöllisen karttasi huomioiden. Tulkinnassa keskityn henkilökohtaisiin planeettoihisi, nousumerkkiisi, ihmissuhde-, ura- ja kotipisteisiisi. Lisäksi katson erikoiskuvioiden kautta, mitkä asiat olet sielunsuunnitelmaasi kirjannut. Kuunsolmut paljastavat, mitä kohti sinun tulisi kulkea ja mistä asioista luopua tämän elämän aikana. Tärkeimpien planeettaylitysten eli ajan laatujen kautta voin kertoa sinulle, millaisia haasteita ja mahdollisuuksia tulet kohtaamaan tulevan vuoden aikana. Lisäksi käydään läpi tärkeimmät Kiironin kierron vaikutukset elämässäsi.

Kirjallinen transiittitulkinta keskittyy ainoastaan tärkeimpiin planeettaylityksiin astrokartallasi tästä hetkestä 1 – 2 vuotta eteenpäin. Ylityksiä syntymäkarttasi henkilökohtaisille planeetoille ja akseleille tekevät Pluto, Neptunus, Uranus, Saturnus ja Jupiter.

Kirjallinen parisuhdetulkinta, kun molemmilta osapuolilta on lupa. Synastrian ja syntymäkarttojen perusteella katson, mitkä ovat suhteenne harmoniset ja haasteelliset tekijät ja miten voisit oppia tuntemaan ja ymmärtämään puolisoasi paremmin.

Astrologisten tulkintojen hinnat löydät Hinnasto-välilehdeltä.